5x - Jon, Margaery, Asha (Jon je má nejoblíbenější postava; když jsme si vybárali, kdo z Písně bychom mohli povahově být, vybrala jsem si Margaery; Ashu nějak zkousnu :) )
4x - Tyrion (Společnou máme nížku a oblibu humoru)
3x - Danny (Tak bacha, až půjdu doopravdicky nastolit světový mír!)
2x - Theon, Jaime (Asi jsem i trochu svině :P, oba jsou mé oblíbené postavy - nemůžu za to)
1x - Cersei (Ajaj, jdu uklidit ten cider zpátky do ledničky...)
@Everett_Young Chápu ;) Jinak..Ashu moc neznám, zatím jsem četl jen 1. 3díly ASOIAF a viděl seriál, takže bylo trochu těžší to rozřadit..ale moje chyba, možná jsem ji tam neměl dávat :-) Jenže jsem chtěl, aby to bylo rodově i povahově rozmanitější.
Taky dobrý mix... :o) 5: Margaery 4: Theon, Jon, Tyrion ... To jsem ve skvělé společnosti... :o) Mimochodem, co je "11.Jsem vcelku naivní a podezřívavý člověk"?? Nejde to proti sobě?
V podstate by som mal mať incestný vzťah so svojou sestrou a bratom zároveň zatiaľčo ich len zneužívam k svojmu zámeru, ktorý je násilnícky, ale dá mnohým ľuďom slobodu a spravodlivosť. :)
Cersei :-D a čekala jsem to, ani nevim proč. Pak jsem mĕla jseštĕ hodnĕ u Lorase, což je sice lepší, ale já vůbec nemam z knížek nĕjakou představu o tom, jakej je. Jenom vim, že se rád modlí :-D a že dobře bojuje.
@LadyTroll: Ano, tak pokud tomu budeme říkat takto, tak se rád modlí... Já si jej nějak v první chvíli spletl s Lancelem, který vstoupil do služby Sedmi... no nic...
Mne vyšli snáď úplne všetci. :D Ale na prvom miestečku sú Cercei a Margery s piatimi bodmi, takže som síce trochu schizofrenický, čo sa vlády týka, ale hlavné je, že budem vládnuť. Och, a ešte tá drobnosť, že flirtujem s mojimi dvoma synmi (najprv Joff a teraz Tommen)... Eh, uh, oh...
Nuž teda som prevažne feministka s incestnými sklonmi a mimoriadne vernou povahou? Tak to druhé vypadá na aroganci, ambiciózne plány (prípadne sny), ktoré neviem dotiahnuť a veľmi iracionálne chovanie. Neviem či to vážny zodpovedný Jon vyváži. Ozaj, odkedy sa obklopuje spústou kamarátov? Okrem veliteľovania je to introvert k pohledání. Být sladká jak Marg a chytrá jak Tyrion by se teda hodilo.
Komentáře
4x - Tyrion (Společnou máme nížku a oblibu humoru)
3x - Danny (Tak bacha, až půjdu doopravdicky nastolit světový mír!)
2x - Theon, Jaime (Asi jsem i trochu svině :P, oba jsou mé oblíbené postavy - nemůžu za to)
1x - Cersei (Ajaj, jdu uklidit ten cider zpátky do ledničky...)
3x Jon a Asha
:-k
2 body aša, loras, sansa, jon, jaime
Sem asi nějakej mix... :-D
5: Margaery
4: Theon, Jon, Tyrion
... To jsem ve skvělé společnosti... :o)
Mimochodem, co je "11.Jsem vcelku naivní a podezřívavý člověk"?? Nejde to proti sobě?
---
Sansa 4x
Dany 4x
Jon 4x
---
Tyrion 2x
Loras 2x
Cersei 2x
Jaime 2x
---
Asha 1x
V podstate by som mal mať incestný vzťah so svojou sestrou a bratom zároveň zatiaľčo ich len zneužívam k svojmu zámeru, ktorý je násilnícky, ale dá mnohým ľuďom slobodu a spravodlivosť. :)
@Jay přece se s Renlym modlili, ne? :-D
Já si jej nějak v první chvíli spletl s Lancelem, který vstoupil do služby Sedmi... no nic...
Celkové skóre: 5x Margery, Cercei ; 3x Tyrion; 2x Sansa, Dany, Loras, Jon, Jaime ; 1x Theon
1x Margaery
2x Jon
2x Sansa
2x Daenerys
2x Loras
2x Theon
2x Cersei
4x Jaime
4x Asha
Nuž teda som prevažne feministka s incestnými sklonmi a mimoriadne vernou povahou?
Tak to druhé vypadá na aroganci, ambiciózne plány (prípadne sny), ktoré neviem dotiahnuť a veľmi iracionálne chovanie. Neviem či to vážny zodpovedný Jon vyváži. Ozaj, odkedy sa obklopuje spústou kamarátov? Okrem veliteľovania je to introvert k pohledání.
Být sladká jak Marg a chytrá jak Tyrion by se teda hodilo.