TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1183184186188189362

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Nejvíc wtf díl ze všech tří sérií a taky nejlepší. Moffat překročil všechny hranice a Sherlockovi nezbývalo než jít za ním. Bravo. :applause:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Mimochodem, HBO včera oficiálně obnovilo Newsroom pro třetí sérii, která bude zároveň poslední.
  • upraveno 14. ledna 2014
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Upřímně.... ANo, byl to nejlepší díl série, ale vzhledem k tomu jak nízko nasadily laťku díly předchozí to nebylo tak těžké. Celkově nic moc.
    Justified bude končit po šesté sérii.

(A pátá začala celkem slibně.)
  • upraveno 17. ledna 2014
    True Detective - 1. díl je jedním slovem super. Těším se na další. Snad jim to vydrží.
  • The Musketeers... Předem musí být jasné, že je to večerní seriál od BBC, čili a) vypadá hezky filmově a b) rozhodně není cudný, ale koncipovaný pro celou rodinu, takže žádný Spartacus atd. Škoda, že přinejmenším první díl je naprosto přesně takový, jak podle trailerů sliboval, i když potenciál pro překvapení tam ještě je. Špatná volba je servírování klišé s vážnou tváří a obsazení Milady. A proti těm čtyřem vyšňořeným šampionům rozhodně fandím kardinálovi, který usilovně pracuje pro dobro... Francie.

P.S. Podle titulků to spíš vypadá na český seriál s britskými herci :-s
  • upraveno 22. ledna 2014
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @svoa00 To není žádný kardinál, to si jen Doktor udělal výlet do Francie :-D
  • upraveno 22. ledna 2014
    Pro mě mušketýři velké zklamání, ani jsem od toho nic nečekal. Zlatý Ripper Street
  • Neviděl někdo první díl Black Sails? Já jenom prvních pět minut (tzn. jeden výbuch a pár digilodí), ale vypadá to nadějně (ale to je tím, že jsem teprve teď zjistila, že kapitána Flinta hraje můj oblíbený pan Rochester :-))
  • Co říkáte na český pokus o Downton Abbey s názvem První republika? Za mě zatím na vrch huj vevnitř fuj :-?
  • Ale kostýmy mají fakt pěkné :-)
  • Jediný český seriál, na který momentálně koukám, je Čtvrtá hvězda. Kvalita je spíš kolísavá, ale hraje tam spousta mých oblíbených herců z Dejvického divadla, takže jsem celkem spokojená. :-)
  • upraveno 24. ledna 2014
    Black sails vypadá na nadějný seriál.Nenudil jsem se, dialogy jsou bez zbytečnejch keců a rychle to odsejpá.
  • @brbr Unesli ho proto, protože jim neřekl jméno toho chlápka na Havaně, který zná španělský operace, aby podle toho dokázali zrekonstruovat cestu L´Urca de Lima.Kdyby ho neunesli, tak ho zatknou a už by to jméno tumplem nezískali.
  • @M1on Dík, to mi nějak nedocvaklo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.