Mne sa zdá, že to povedal nejaký zadýchaný posol, ktorý dobehol, naznačil nejaké zlé správy a oni mu ponúkli víno, nech sa najskôr napije, popadne dych a potom hovorí. On následne okomentoval, že to víno je trpké a povedal tamto. Aspoň sa mi tak zdá.
Dalo sa čakať, že to bude niečo ťažké, podľa toho škodoradostného úvodu... ale to si isto nepočítal s mojimi deduktívnymi schopnosťami, mehehe... hmm... tak poďme na to... určo sa jedná o Westros, čím sa nám zmenšuje počet možných osôb na ani nie 80% spomenutých v ságe... navyše mám pocit, že sa jedná o severnejšie umiestnený dej, južáci vždy melú čosi o dornské břečce... a zase naopak južnejšie od zdi, tam by sa sotva sťažovali na víno... hmmm... kto by mohol chcieť počuť správy... tá osoba znie akoby sa rozprávala s rovnocenným takže to budú hovoriť dve menejvýznamné postavy, čoho je svedkom nejaká POV... hmm... lenže ktorá? Do úvahy pripadajú mnohé... ALE! Ako môj brilantný úsudok napovedá, POV je len svedkom debaty, takže to bude niekto typický pre pasívne pozorovateľstvo... hmmm... keďže si povedal nie na Aryiu tak potom... som v koncoch, lebo bola moja jediná voľba. :D Hmmm... žeby Brienne pri hone za Sansou? Hmmm... no dobre, ideme v dedukcii ďalej... kto mohol niesť trpké správy... a kto ich dostať? ... neznie to ako posol, to bude niekto za kým išli... hmm...takže...som sa zase nikde neposunul. :D
Nemysli si však, že si nad mojím diabolským intelektom vyhral! Potrebujem len nápovedu, mohol by si ten citát trochu rozšíriť? Čo povedala tá postava potom?
@Ptolemaios Říkala jim něco o tom, že král krakatic je mrtvej, Železné olihně se obracejí proti sobě, Hoster Tully umřel, v síni králů sedí koza (Vargo Hoat) a třese se před příchodem psa (Gregor Clegane), věštila Rudou svatbu, potom viděla Sansu Stark na Orlím hnízdě, jak si staví hrad ze sněhu, potom viděla dívku s hady ve vlasech na hostině (???) a říkala Arye „Temné srdce“
Komentáře
@Peterko Robert? :D
@Athal má pravdu. Davos odpovídá svému synovi.
Nemysli si však, že si nad mojím diabolským intelektom vyhral! Potrebujem len nápovedu, mohol by si ten citát trochu rozšíriť? Čo povedala tá postava potom?