Tak sry ľudia .. ale myslím si že Martin aj z nepodstatných postáv spraví podstatné :) A povedal to Ryam Patovi .. a podľa mňa sa ešte niečo z Pata vyklube :) tak dajte čosi vy, keď ste nespokojní s mojim výberom ;)
@Peterko To si zo mňa robíš srandu, konečne je tu čosi, čo človek neuhádne na prvý pokus a ty to stihneš prezradiť kým sa sem dostanem? Za čo ma R'hllor tresce? :D
@Ptolemaios sry tak na čo budem dávať ľahké ako tie čo povedal Ned Branovi . to vie každý a korem toho toto je strana 133 všetky ľahké tu už boli no .. a ja ich mám v zásobe dosť .. to že nech si dá hocikto chce bolo len preto že zas hocičo dám bude pre vás ťažké .. ach ..
@Peterko No práve, ja radšej keď je to niečo ťažšie, aby sme mohli namáhať mozgové závity. ;) A aby to tu vydržalo neuhádnuté kým sa k tomu dostanem ja. :D
Nehovoril to niekto Dany? Quentyn alebo nejakí poslovia? Prípadne niektorá z Milostí?
Komentáře
Vždycky to byl bojovník...Roztomile tvrdohlavý muž.
O kom je řeč?
@Peterko No práve, ja radšej keď je to niečo ťažšie, aby sme mohli namáhať mozgové závity. ;) A aby to tu vydržalo neuhádnuté kým sa k tomu dostanem ja. :D
Nehovoril to niekto Dany? Quentyn alebo nejakí poslovia? Prípadne niektorá z Milostí?