!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
1104105107109110243

Komentáře

• Je to tak rok co tu na hlavní straně byl článek s autorem. Kde se ho přesně někdo ptal na bratry Clegane. No a on odpověděl, že sou tuzí, ale že mají ještě sestru.
  • @PrdeliNakopavac - tym myslel Aryu ?? =D
  • upraveno 10. prosince 2013
  • Nejsou náhodou zavření u Freye ve sklepě?
  • Ne, jsou u Howlanda Reeda stihli odplout ještě před RW
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ale je otázka, jestli s sebou opravdu mají Robbovu "poslední vůli". Vždyť jim nechtěl dát ani rozkazy pro Reeda písemně.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @PrdeliNakopavac Alebo je v rovnakej situácií ako Trojoká vrana...
  • upraveno 16. prosince 2013
    Tak na starého Reeda jsem taky zvědavý, jestli se ukáže, ale trochu z jiného důvodu. Je to jediný žijící co ví, co se stalo, když Ned našel umírající Lyannu... a zná co se tam skutečně stalo.
  • Všichni jste blázni. Vy si myslíte, že záhadnými osudy svých postav Martin něco sleduje.
    On si háže kostkou!
    Mrtvý
    Mrzák
    Zajat/Mučen
    Dosazen/Sesazen
    Zmizel
    Žije/Obživne
    A podle toho, co mu vyjde, vymýšlí, jak to udělat.
  • @SeTo :applause: :-P :twisted: :dance: =D :-)
  • Co to tu vymejšlíme??? Vždyť GRRM nám to vpodstatě už všechno řekl! Stačí jenom na správných místech hledat a všechna ta proroctví do sebe dobře zasadit!
  • No mě zdaleka nepřijde, že by nám všechno řek. Myslim si, ž ani po posledním dílu nebudeme vědět, jak všechny postavy dopadly a všeobecně konec bude hodně otevřenej...
    @Nobody No to je krásna reč, ktorá nám nepovedala nič rovnako ako väčšina Martinových proroctiev.
    V akom kontexte konkrétne predpovedala čarodejnice Cerseinu smrť vo vzťahu s jej zosadnutím z trónu? Spomenula, že ju porazí mladšia kráľovná a hneď nato spomenula valonquara alebo to bolo v inom poradí?
  • JayJay
    upraveno 9. ledna 2014
    upraveno 9. ledna 2014
    @Jay Ja som si myslel, že skôr im bude osudné to, že sú Lannisteri - byť ňou korunovaní zlatom môže byť, že jej zásluhou majú na hlave vlasy zlatej farby, čo sa môže jedného dňa stať nebezpečné.

@Nevada Vďaka za trpezlivosť.

Tak nič :-k Ak by to povedala za sebou, mohlo to znamenať, že to bude mladší brat samotnej tej krá+vonej, čo ju zvrhne. Najskôr som tipol Lorasa, ale zabudol som, že to len v seriáli vyzerá ako mladší brat. Ale predstava ako sa vráti spálený a znetvorený a zabije Cersei bola zaujímavo desivá. Potom ma napadol Bran alebo Rickon (alebo poprípade aj Arya, u nej by zrovna to "brat" nevadilo, keď už bola aj Arrym).

Ale Čiernobieli možno radi používajú valyrijčinu, nie len ako pozdrav. A Laskavý muž sľúbil Aryii ešte povedať príbeh o tom vrahovi otrokov (teda tuším sa tam vravelo niečo "Moment, on zabil toho otroka? Mal zabiť tých otrokárov" "Áno, ale to je iný príbeh" a neviem, či nepovedal, že ho povie neskôr). Bolo by zaujímavé zistiť, že valonquar sa ešte nejako používa v ich radoch a teda valoquarom bude naozaj Arya.
  • upraveno 9. ledna 2014
    @Branislav_Gepeto Já teda sázím spíš na toho Jaimeho nebo Tyriona.
  • @rusty nasadí si ruku ktorá je vyformovaná do tvaru škrtenia.
    @Branislav_Gepeto
    Není zač :)

Já taky tipuju, že valonquar bude Jaime. Je to taky Cersein mladší bratr.

Nicméně to, že je řečeno, že ji sesadí mladší a pak ji někdo uškrtí, ještě neznamená, že to musí být v krátce po sobě. Ty události můžou být v rozmezí mnoha let a vůbec spolu nemusí souviset.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Nevada Nebo to prostě jen Martin nedomyslel a nechal to ať to padne komu buď. Stejně jako nemá domyšlené osudy vedlejších postav, tak nemá podle mě domyšlená ani všechna proroctví. A taky by mě zajímalo co chce dělat s postavami izolovanými od ostatních postav, které už nemají moc možností návratu (Bran a jeho skupina atd...).
    @Nevada To by ale zrejme znamenalo definitívne zlý osud pre Jaimeho, tak som sa snažil vymyslieť alternatívu. Teda usudzujem, až aj naprie všetkému by bol za Cerseinu vraždu súdený. A možno práve tak sa aj tak dostane do Nočnej hliadky.
  • to by mohlo znamenat ze Jaime skonci na Zdi, co by myslim bola dobra koncovka. Nebodaj este pod velenim Jona (viz ich prvy rozhovor na zimohrade)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.