Je to tak rok co tu na hlavní straně byl článek s autorem. Kde se ho přesně někdo ptal na bratry Clegane. No a on odpověděl, že sou tuzí, ale že mají ještě sestru.
Tak na starého Reeda jsem taky zvědavý, jestli se ukáže, ale trochu z jiného důvodu. Je to jediný žijící co ví, co se stalo, když Ned našel umírající Lyannu... a zná co se tam skutečně stalo.
Všichni jste blázni. Vy si myslíte, že záhadnými osudy svých postav Martin něco sleduje. On si háže kostkou! Mrtvý Mrzák Zajat/Mučen Dosazen/Sesazen Zmizel Žije/Obživne A podle toho, co mu vyjde, vymýšlí, jak to udělat.
Co to tu vymejšlíme??? Vždyť GRRM nám to vpodstatě už všechno řekl! Stačí jenom na správných místech hledat a všechna ta proroctví do sebe dobře zasadit!
No mě zdaleka nepřijde, že by nám všechno řek. Myslim si, ž ani po posledním dílu nebudeme vědět, jak všechny postavy dopadly a všeobecně konec bude hodně otevřenej...
V akom kontexte konkrétne predpovedala čarodejnice Cerseinu smrť vo vzťahu s jej zosadnutím z trónu? Spomenula, že ju porazí mladšia kráľovná a hneď nato spomenula valonquara alebo to bolo v inom poradí?
@Jay Ja som si myslel, že skôr im bude osudné to, že sú Lannisteri - byť ňou korunovaní zlatom môže byť, že jej zásluhou majú na hlave vlasy zlatej farby, čo sa môže jedného dňa stať nebezpečné.
Tak nič :-k Ak by to povedala za sebou, mohlo to znamenať, že to bude mladší brat samotnej tej krá+vonej, čo ju zvrhne. Najskôr som tipol Lorasa, ale zabudol som, že to len v seriáli vyzerá ako mladší brat. Ale predstava ako sa vráti spálený a znetvorený a zabije Cersei bola zaujímavo desivá. Potom ma napadol Bran alebo Rickon (alebo poprípade aj Arya, u nej by zrovna to "brat" nevadilo, keď už bola aj Arrym).
Ale Čiernobieli možno radi používajú valyrijčinu, nie len ako pozdrav. A Laskavý muž sľúbil Aryii ešte povedať príbeh o tom vrahovi otrokov (teda tuším sa tam vravelo niečo "Moment, on zabil toho otroka? Mal zabiť tých otrokárov" "Áno, ale to je iný príbeh" a neviem, či nepovedal, že ho povie neskôr). Bolo by zaujímavé zistiť, že valonquar sa ešte nejako používa v ich radoch a teda valoquarom bude naozaj Arya.
Já taky tipuju, že valonquar bude Jaime. Je to taky Cersein mladší bratr.
Nicméně to, že je řečeno, že ji sesadí mladší a pak ji někdo uškrtí, ještě neznamená, že to musí být v krátce po sobě. Ty události můžou být v rozmezí mnoha let a vůbec spolu nemusí souviset.
@Nevada Nebo to prostě jen Martin nedomyslel a nechal to ať to padne komu buď. Stejně jako nemá domyšlené osudy vedlejších postav, tak nemá podle mě domyšlená ani všechna proroctví. A taky by mě zajímalo co chce dělat s postavami izolovanými od ostatních postav, které už nemají moc možností návratu (Bran a jeho skupina atd...).
@Nevada To by ale zrejme znamenalo definitívne zlý osud pre Jaimeho, tak som sa snažil vymyslieť alternatívu. Teda usudzujem, až aj naprie všetkému by bol za Cerseinu vraždu súdený. A možno práve tak sa aj tak dostane do Nočnej hliadky.
Komentáře
On si háže kostkou!
Mrtvý
Mrzák
Zajat/Mučen
Dosazen/Sesazen
Zmizel
Žije/Obživne
A podle toho, co mu vyjde, vymýšlí, jak to udělat.
@Nevada Vďaka za trpezlivosť.
Tak nič :-k Ak by to povedala za sebou, mohlo to znamenať, že to bude mladší brat samotnej tej krá+vonej, čo ju zvrhne. Najskôr som tipol Lorasa, ale zabudol som, že to len v seriáli vyzerá ako mladší brat. Ale predstava ako sa vráti spálený a znetvorený a zabije Cersei bola zaujímavo desivá. Potom ma napadol Bran alebo Rickon (alebo poprípade aj Arya, u nej by zrovna to "brat" nevadilo, keď už bola aj Arrym).
Ale Čiernobieli možno radi používajú valyrijčinu, nie len ako pozdrav. A Laskavý muž sľúbil Aryii ešte povedať príbeh o tom vrahovi otrokov (teda tuším sa tam vravelo niečo "Moment, on zabil toho otroka? Mal zabiť tých otrokárov" "Áno, ale to je iný príbeh" a neviem, či nepovedal, že ho povie neskôr). Bolo by zaujímavé zistiť, že valonquar sa ešte nejako používa v ich radoch a teda valoquarom bude naozaj Arya.
Není zač :)
Já taky tipuju, že valonquar bude Jaime. Je to taky Cersein mladší bratr.
Nicméně to, že je řečeno, že ji sesadí mladší a pak ji někdo uškrtí, ještě neznamená, že to musí být v krátce po sobě. Ty události můžou být v rozmezí mnoha let a vůbec spolu nemusí souviset.