BTW videl ktosi Many Happy Returns? Je to plnohodnotná epizóda ako sú vianočné špeciály pre DA a teda by som si to mal pozrieť? Lebo na serialycz.cz tá epizóda nie je a som lenivý ju zohnať, ak v podstate neukáž nič podstatné.
mne sa zdá, že je to celé brutálny úlet. ako keby si povedali autori seriálu, že môžeme urobiť čokoľvek, urobme niečo čo by sa inak nedalo. úplne mám pocit, ako by to bol interný joke.
@DanielSvatoš @M1on Dík. TO CGI při boji vypadá strašně, ale zajímalo mě co je to za bouchače že je tam tak dává (upřímně jsem doufal že ty dva ňoumy odkrouhne). Má to cenu sledovat nebo je to jen další přes kopírák vytvořený seriál HBO?
@Everett_Young Spartaca doporučuji. Kromě bojů mě bavily intriky (hlavně v 1. sérii, ta byla naprosto perfektní) a zobrazení života a jeho hodnoty u některých lidí (v některých věcech to mohlo být celkem reálné). No a souboje byly taky dobré.
Komentáře
Je to jenom sedmiminutová epizodka, aby nalákala na třetí serii.
:dance:
Hudba sa mi zdá dobrá. Atento trailer namiesto od toho s vranou vyzerá celkom pekne, najmä ten koniec. Ktože je ten zaujímavý pán lejúci čosi z rohu?
(uprostřed dílu jsem málem usnula)