7. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 21. ledna 2014 v Povídky
«13456

Komentáře

• To jsem zvědav. Začíná mě svrbět tužka. :-)
  • Myslím, že témata se vcelku povedla :-D Snad se na to dá něco vymyslet :-)
  • Jak se jmenuje ten žánr, kdy se spolu potkávají nepravděpodobné postavy a pak se dějí, eh, věci? :twisted:
  • Témata jsou to pěkná a zajímavá. :-)
    Jen mě tak napadlo, když si nějaký autor vybere čtyřku, tak tím vlastně prozradí svoji totožnost, ne?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tak některým to třeba vadit nebude. A někteří jsou k poznání stejně hned :)
  • Mě zas napadlo, že do toho tématu by vlastně zapadlo i to, kdyby se někdo pokusil "dopsat" příběh jiného autora :-)
  • @Michelle To je fikané :twisted:
  • A není k tomu zapotřebí souhlas původního autora? *just sayin'* :-D
  • To mě jen tak napadlo, v plánu to (prozatím) nemám :D
  • Nezáleží na veku, postavení, pohlaví, počte postáv? To bude naozaj zaujímavé čítanie :twisted:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Měl jsem na mysli spíš alien sex. :-)

• Hmmm, začátek roku je mizérie. Roční závěrky a málo času (a ten co je, tak sežerou plesy a podobné události, bez kterých nejde žít...).
    Ad 3) Jiná láska... jako opravdu "Jiná?" :other: Hmmm...
    Ad 4) No, moc pěkné, ale u mě nepoužitelné, neb se snažím příběhy uzavírat (jednou dokonce dodatečnou kapitolou v diskuzi...). Na druhou stranu, uměl bych si představit "sebrat cizí příběh" a převyprávět/doplnit/osekat/pozměnit po svém (vím naprosto přesně, který by mi padl za "oběť".
    Nicméně mám obavu, že tohle kolo asi ne... i když je to SEDMé kolo... a... no, uvidíme.
  • @Jay Co by bylo tvou nebohou obětí, kterou bys vykastroval k obrazu svému? :-)
    A doufám, že se vzchopíš a tohle poraženecké mumlání je jen nějaká slabá chvilka, která tě postihla. Tohle bys přece svým čtenářům neudělal. ;-)
  • @Jay Nějaký hezký vtip nebo krátkou básničku snad zvládneš ;-)
  • Druhé téma se mi líbí a čtvrté dokonce velmi, doufám, že to stihnu. A myšlenka navázat na povídku jiného autora je velmi zajímavá, ach jo, kdyby bylo víc času. Pokud se komukoliv chtělo, máte moje plné svolení a podporu napsat to místo mě :D
  • @Dreamer Dvě povídky je minimum pro autora tvého formátu! :-)
    Ale vážně nechceš v té povídce o Adamovi a Garthovi pokračovat? Měla slušný ohlas.
  • Ale co když pokračování bude propadák? Víc chabých soubojů, víc výbuchů, víc trapnovtipu :D
  • @Dreamer Naopak, bude to trhák. ;-) Takže píšu si tři kousky... =D
    Ukaž heavymu prst, utrhne ti celou ruku :-D
  • Tak nějak očekávám a beru jako samozřejmost, že všichni pisatelé, kteří něco napsali v minulém kole, budou pokračovat i v tomto.
    A to platí i pro tebe, Nevado. :-P
    S očekáváním je to podobně jako s tušením. Někdy to vyjde, někdy ne ;)
  • @Nevada Když já si nemůžu pomoct, já ti prostě věřím. ;-)
    @heavy_head :anxious:
  • @Nevada Mimochodem, je pravda, že pracuješ na třetím článku o Targaryenech? ;-)
  • @Dreamer souhlasím pokračovat o Adamovi a Garthovi by bylo fajn... moc se mi ta povídka líbila...
    @Dreamer
    Díky. Ale nejspíš to bylo jen štěstí, co se unavilo a náhodou si sedlo :)

@heavy_head
    ano i ne :-D
  • JayJay
    upraveno 6. ledna 2014
    @heavy_head: No, která povídka by se stala mou obětí si nechám pro sebe a uvidíme, jestli na to dojde.
    Poraženecké mumlání... no ano i ne. Napadl mě příběh, který bych mohl zpracovat bych měl (včera během potácení se na nákup - takové smíšené pocity - bolavé nohy z plesu (to jen abych dokázal, že to není jen "poraženecké mumlání", ale pravdivé), pln radosti, že jsem v tombole vyhrál jelení kýtu... sláva Baratheonům :o)) a napadl mě takový krátký příběh, ale narvat si to do těch témat, to bude chtít kumšt... no s přihmouřením obou očí se to snad pod jedno téma vecpe... :o)
  • @Jay Tvůj nimrodí spolek přece musí chápat, že tě nemůže mít jen pro sebe. :-D
    A ohledně kořistí na literárním poli to raději předem konzultuj s autorem, abys nebyl inzultován.
    Ale dobře, píšu si "Jay dvakrát"... :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.