Hmmm, začátek roku je mizérie. Roční závěrky a málo času (a ten co je, tak sežerou plesy a podobné události, bez kterých nejde žít...). Ad 3) Jiná láska... jako opravdu "Jiná?" :other: Hmmm... Ad 4) No, moc pěkné, ale u mě nepoužitelné, neb se snažím příběhy uzavírat (jednou dokonce dodatečnou kapitolou v diskuzi...). Na druhou stranu, uměl bych si představit "sebrat cizí příběh" a převyprávět/doplnit/osekat/pozměnit po svém (vím naprosto přesně, který by mi padl za "oběť". Nicméně mám obavu, že tohle kolo asi ne... i když je to SEDMé kolo... a... no, uvidíme.
@Jay Co by bylo tvou nebohou obětí, kterou bys vykastroval k obrazu svému? :-) A doufám, že se vzchopíš a tohle poraženecké mumlání je jen nějaká slabá chvilka, která tě postihla. Tohle bys přece svým čtenářům neudělal. ;-)
Druhé téma se mi líbí a čtvrté dokonce velmi, doufám, že to stihnu. A myšlenka navázat na povídku jiného autora je velmi zajímavá, ach jo, kdyby bylo víc času. Pokud se komukoliv chtělo, máte moje plné svolení a podporu napsat to místo mě :D
Tak nějak očekávám a beru jako samozřejmost, že všichni pisatelé, kteří něco napsali v minulém kole, budou pokračovat i v tomto. A to platí i pro tebe, Nevado. :-P
@heavy_head: No, která povídka by se stala mou obětí si nechám pro sebe a uvidíme, jestli na to dojde. Poraženecké mumlání... no ano i ne. Napadl mě příběh, který bych mohl zpracovat bych měl (včera během potácení se na nákup - takové smíšené pocity - bolavé nohy z plesu (to jen abych dokázal, že to není jen "poraženecké mumlání", ale pravdivé), pln radosti, že jsem v tombole vyhrál jelení kýtu... sláva Baratheonům :o)) a napadl mě takový krátký příběh, ale narvat si to do těch témat, to bude chtít kumšt... no s přihmouřením obou očí se to snad pod jedno téma vecpe... :o)
@Jay Tvůj nimrodí spolek přece musí chápat, že tě nemůže mít jen pro sebe. :-D A ohledně kořistí na literárním poli to raději předem konzultuj s autorem, abys nebyl inzultován. Ale dobře, píšu si "Jay dvakrát"... :-)
Komentáře
Jen mě tak napadlo, když si nějaký autor vybere čtyřku, tak tím vlastně prozradí svoji totožnost, ne?
Ad 3) Jiná láska... jako opravdu "Jiná?" :other: Hmmm...
Ad 4) No, moc pěkné, ale u mě nepoužitelné, neb se snažím příběhy uzavírat (jednou dokonce dodatečnou kapitolou v diskuzi...). Na druhou stranu, uměl bych si představit "sebrat cizí příběh" a převyprávět/doplnit/osekat/pozměnit po svém (vím naprosto přesně, který by mi padl za "oběť".
Nicméně mám obavu, že tohle kolo asi ne... i když je to SEDMé kolo... a... no, uvidíme.
A doufám, že se vzchopíš a tohle poraženecké mumlání je jen nějaká slabá chvilka, která tě postihla. Tohle bys přece svým čtenářům neudělal. ;-)
Ale vážně nechceš v té povídce o Adamovi a Garthovi pokračovat? Měla slušný ohlas.
A to platí i pro tebe, Nevado. :-P
Díky. Ale nejspíš to bylo jen štěstí, co se unavilo a náhodou si sedlo :)
@heavy_head
ano i ne :-D
Poraženecké mumlání... no ano i ne. Napadl mě příběh, který bych mohl zpracovat bych měl (včera během potácení se na nákup - takové smíšené pocity - bolavé nohy z plesu (to jen abych dokázal, že to není jen "poraženecké mumlání", ale pravdivé), pln radosti, že jsem v tombole vyhrál jelení kýtu... sláva Baratheonům :o)) a napadl mě takový krátký příběh, ale narvat si to do těch témat, to bude chtít kumšt... no s přihmouřením obou očí se to snad pod jedno téma vecpe... :o)
A ohledně kořistí na literárním poli to raději předem konzultuj s autorem, abys nebyl inzultován.
Ale dobře, píšu si "Jay dvakrát"... :-)