Ripper Str - takhle to přece nemůže skončit, vždyť to žádný konec nemělo. :wall: Některé díly byly sice trochu jalovější, ale ten poslední byl perfektní.
Trochu začínám doufat, že Benjen je definitivně mrtvý a už ho v seriálu neuvidíme, protože ten herec se mi díky Ripper Str. naprosto zhnusil :-(
@svoa00 To jo, a myslím si, že právě v tom bude zakopaný Sherlock :)
Koukám na Ripper Street (momentálně 2x06) a nemůžu uvěřit tomu, jak moc to oproti první sérii upadlo. Oni změnili scénáristy? Ty hrozně šroubované a rádoby filozofické dialogy o ničem už se skoro nedají vydržet. A začínám pobaveně přemýšlet, jaké ultraklišé si vymyslí na závěrečný dvoudíl...
@Nevada U něj mi to taky vadí nejméně, ale stejně mě štve jak se to vyvíjí. Hlavně až dokoukáš poslední dvoudíl (máš-li na něj síly) si o tom můžeme promluvit.
@Nevada Posledny dvojdiel mal podla mna celkom grady, aj ked koniec bol na mna prilis predvidatelny. Ale tie diely predtym...pffff...politicka korektnost si prisla na svoje. Hlavne ten diel s gaymi.
Komentáře
Trochu začínám doufat, že Benjen je definitivně mrtvý a už ho v seriálu neuvidíme, protože ten herec se mi díky Ripper Str. naprosto zhnusil :-(
http://www.edna.cz/edna-novinky/na-jake-novinky-se-muzeme-tesit-v-pristim-roce/
za mě ZKUSÍM:
Black Sails
True Detective
The Musketeers
Klondike with king in the north
Každopádně se už nemůžu dočkat!
"I don't care how you faked it, I want to know why."
Koukám na Ripper Street (momentálně 2x06) a nemůžu uvěřit tomu, jak moc to oproti první sérii upadlo. Oni změnili scénáristy? Ty hrozně šroubované a rádoby filozofické dialogy o ničem už se skoro nedají vydržet. A začínám pobaveně přemýšlet, jaké ultraklišé si vymyslí na závěrečný dvoudíl...
Tak ti dva jsou jiní už od začátku. Reid se nemálo chová jako debil. Snad neklesne ještě víc.
U Jacksona mi to až tak nevadí. Ten jediný má jakžtakž nějaký vývoj, aby ta změna byla pochopitelná.
Ale tie diely predtym...pffff...politicka korektnost si prisla na svoje. Hlavne ten diel s gaymi.