EDIT: To s Thorarem je vtip, i když věřím že má nejspíš u Jeroma Flynna v domě milion kamer a odposlechů, stejně tak u ředitele BBC, ale tohle je od KevSpa z CSFD
@Everett_Young Ne ne, mám jen jednu kameru v Pelhřimově, jo a moc to nepřežeň 10. ledna na maturiťáku,ať se za tebe Ugla s flankerem nemusej stydět :-) A konec srandy už, sem to nepatří a dělat si ze mě srandu už vůbec ne :'-(:-)
@Thorar Dohledat mě je velice snadné. Víš že se jmenuju Honza, víš že jsem z Pelhřimova a že chodim na gympl a že je mi 18. To všechno jsem tu o sobě dobrovolně napsal, stačí se podívat na stránky našeho gymplu a víš přesně kdy mám maturák :-) Stejně tak jsem poměrně známý díky své minulosti což také usnadňuje moje nalezení.
@Everett_Young no neuraž se, ale nevěděl jsem ani jedno z toho, zas tak tu diskuze nevnímám, osobní věci mě tu moc nezajímaj, ani nevim co myslíš tou minulostí... to je v 18 letech dost vtipné psát :-)
Z 2. série Ripper Street jsem zatím viděla 2 díly a zatím mi to připadne, že to směřuje ještě víc do průměru než S1. 2x01 jsem dokoukala až na třetí pokus. A je otázka když to nebude mít pod palcem BBC, jestli to nebude podstatně horší.
Komentáře
EDIT: To s Thorarem je vtip, i když věřím že má nejspíš u Jeroma Flynna v domě milion kamer a odposlechů, stejně tak u ředitele BBC, ale tohle je od KevSpa z CSFD
A konec srandy už, sem to nepatří a dělat si ze mě srandu už vůbec ne :'-( :-)
EDIT: Ty nemáš moc co říkat dvanáct let není takový rozdíl :-)
@Thorar Nechceš přijet? lístek by se pro tebe ještě našel :D
Co Almost Human, sleduje někdo?
Almost human jsem viděl jen pilotní díl a nelíbilo se mi to, dál to sledovat nehodlám.
@Nevada: Omlouvám se za off topic a na kolenou tě prosím, nezabíjej mě =D
@Thorar nejspíš se z toho stane vztahovka s občasnou detektivní zápletkou :D
http://www.edna.cz/da-vincis-demons/videa/trailer-ke-druhe-serii/