Včera jsem potkal ty nový policejní dálniční superby. Jen jsem nepochopil, že se snažil, ačkoliv mu muselo být jasný, že pokud mám na zadku AWD 2.5 WRC, že těch 160 točím na čtyřku...
@Tom@Krisa ha! len potom by sa ukázalo.. :-) ale ne, radši ne, bolo by to až moc súťaživé a konfrontačné - nekdo by "plnil" len vejtahárnu, a nekdo len lampáreň :twisted::-#:-$
Aha, a neměls ji dřív jako služebáka? (nebo jsem si to vymyslel :-k) Fordy se mi dost líbí, mj. i proto, že se nesnaží příliš "vylepšovat" věci, které fungují. Například existuje jeden smysluplný způsob, jak skládat sedačky (známý už alespoň čtvrt století), a přesto má zjevně stále někdo snahu učinit v tomto směru průlomový objev..
Je ten novej Focus uvnitř takové Vegas (osvětlení palubky), jak se o něm tvrdí?
Koupil jsem si do soukromého užívání WRC model Fordu Focusu mk2 :)
Kdybych jel služebákem; tak když by pánové ve své lenosti nekontrolovali majitele vozu, tak samozřejmě slušně zastavím, vytáhnu průkazku a zeptám se pánů na služební čísla :D
Komentáře
njj, witcher 3 :P
@Alef_peAlef jen je musíš vědět kde hledat
...huf, už se můžu vrátit, děkuji za pochopení, ale někam sem to vyřvat musel a něj nemám nervy :D ...
Je ten novej Focus uvnitř takové Vegas (osvětlení palubky), jak se o něm tvrdí?
Kdybych jel služebákem; tak když by pánové ve své lenosti nekontrolovali majitele vozu, tak samozřejmě slušně zastavím, vytáhnu průkazku a zeptám se pánů na služební čísla :D
(tedy vydržel jsem to tam 3 měsíce, než jsem s pláčem utek (smích))
(A Dynex by si taky měl aktualizovat soupisku svého týmu :-D )