@Blackfish No, právě že skutečný Richard III., ne ten Shakespearův, by v některejch aspektech Stannisovi podobnej byl (a v některejch Nedu Starkovi). Taková Cersei je zas něco jako Markéta z Anjou.
@M1on Nevylili. Ještě tu jsou prázdninové termíny a září. :anxious: A maminka s babičku jsou si situace vědomy- a stále mi ji připomínají. :D Potíže čekám o víkendu, nebo jindy v nejbližší době, kdy budu muset situaci objasnit otci (=sponzor) po tom, co jsem s ním přes čtvrt roku nemluvila. =D
Ahoj všeci, čtu momentálně Bouři mečů, a chtěl bych se zeptat, kde se nachází přibližně "Žaludohrad" ať mám představu, kde se momentálně nachází Arya :-) nějak sem ji ztratil... :-)
@BukovjanDavid GRRM vo voľnom čase, keď zrovna nepíše ságu, si len tak maľuje mapy... A podposuje sa na nich v pseudonymoch... Nikdy sa nevie rozhodnúť pre jeden...
@BukovjanDavid - možno najdeš nejaké odlišnosti ..vačšie, alebo menšie...ale to už nejak celkový dojem z čitania neskazí. Zaklad je aby v mape boli vyznačené miesta o ktorých autor píše... Myslím, že fajn mapu tu pred nedavnom hodil Joe_Gyry (hladaj v rub. mapy)
Komentáře
EDIT: to zas dnes perlím...
Potíže čekám o víkendu, nebo jindy v nejbližší době, kdy budu muset situaci objasnit otci (=sponzor) po tom, co jsem s ním přes čtvrt roku nemluvila. =D
potíže = BOUŘE akorát to jinak pojmenuješ ;-)
:-)
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Acorn_Hall