Hodnocení povídek 6. kola - Ice & Fire

upraveno 22. ledna 2014 v Povídky
124»

Komentáře

• JayJay
    upraveno 19. prosince 2013
  • @Jay tak utlocitna je iba Rada pre vysielanie transmisiu. Osobne si ani nepamatam, kedy som citala knihu v slovencine a nie v cestine :).
  • @Hildegarda: Jo, já si jen nemohl odpustit rýpnutí, když to proběhlo nedávno zprávama... :o)
    A ano, uznávám, že když si něco vezmu osobně, tak mám sklony trochu "overreact" (ne, ten poslední příspěvek je ještě slabý kafe... :o)). Pro info, předpokládám, že jde o povídku 6. a jestli se úplně nepletu, tak té jsem dal 4 body.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já to tentokrát obodovat bohužel nestihla - lítám po všech čertech, takže jsem ještě nezačala ani číst :(. Doufám, že to brzy napravím a příště se polepším :)
  • @Jay V poho, u mna sa tiez ozvala iba jesitna zenska ;)
    Ale teraz mam super naladu, nepecena torta upecena, stromcek ozdobeny a na zurku do tretej v noci pripravena :). No ale asi odpadnem uz o desiatej :)
  • @Hildegarda Mně třeba slovenština u tvých povídek přijde jako velké plus :-)

@Everett_Young Děkuju :-)

Jinak, mně by taky docela zajímalo, kolik lidí přibližně hlasovalo... Přijde mi, že se to od minula trochu zvedlo :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Ještě mě napadlo - mám vymýšlet témata na další kolo? A jestli jo, tak kolik?:-)
  • a) No musíš!
    b) Kolik chceš!
    :-)
  • Dobrá, promyslím to :-) Něco už se mi v hlavě možná rýsuje, ale ráda si i nechám poradit. Takže by mě zajímalo, jestli máte nějaké návrhy na to, o čem byste rádi psali, nebo co byste si rádi přečetli :-)
  • ... ak tu neda nikto typ.. tak nech víťaz určí temu :-D
  • @Depresor Neboj, nějaké nápady mám, ale chtěla jsem, abyste si i jedno téma vybrali sami... :-) Ale nikdo se do toho moc nehrne :-D
  • @Michelle: Ještě na to můžeš jít opačně a místo určitého tématu a neurčité formy se rozhodnout určit formu... (to jako kdyby bylo chtěno podpořit nějaký ne-moc-častý druh příspěvků) - Obrázek, báseň, cokoli v angličtině (samozřejmě fixováno na svět Písně),...
    Jo, je možno namítnout, že podle topicu se má jednat o povídky, ale vítěz určitě může překročit i takovou linii, ne? :o)
  • @Michelle ..dá sa povedať, že som tu nový, takže sa určite do toho nehrniem ..to maš pravdu :-D ...naviac nie som si celkom istý, čí by som nevyprodukoval - okresní blbinu nevaního formátu =D
  • upraveno 24. prosince 2013
    Téma "básně" nezní úplně marně, akorát mně osobně přijde mnohem těžší napsat poezii než prózu, tak nevím, zda to tak nemá víc lidí :-)

@Depresor Pokud máš nějaký nápad, tak se vůbec neboj ho napsat :-) Ať už na téma nebo později třeba na povídku ;-) Vždyť o nic nejde...
  • Jsem moc ráda, že se můj příspěvek líbil :) gratuluji vítězce i všem ostatním ke krásným povídkám. Sláva @Michelle a čest všem ostatním zúčastněným.
  • @Michelle .. tak keď budu veršovanky sa možno zapojím :-D no a téma ?? neviem... možu byť križiacke výpravy s prvkami fantasy =D
  • @Depresor Témata už jsou vymyšlena :-)
    A báseň můžeš napsat na jakékoliv z témat, která budou, takže se určitě zapoj ;-)
  • mít tak víc času a hrát si na somotního Martina =D
    Nemusíš psát hned román. Popisy jídel a zmínky o močení klidně vynechej :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    A kde jsou ty témata vypsána?
    @Montezuma3 coming soon
  • Další kolo povídkové soutěže vypukne na Nový rok. Třeste se! ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.