Píseň zazní na HBO!

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny
11213141618

Komentáře

• upraveno 27. června 2010
  • upraveno 27. června 2010
    Super! I když Černý hrad tak těžký napodobit nebude, přece jen je to pár baráků a věží bez opevnění, ještě k tomu polorozbořený. To mohli natočit na něčem co už existuje. :-) Spíš by mě zajímalo, jak se vypořádají s Orlím Hnízdem.
  • upraveno 28. června 2010
    Tak ono to asi do jisté míry vypovídá o tom, kam bude zaměřeno hlavní dění. Události kolem Zdi dostanou velký prostor a to i v budoucnosti. Kdežto Orlí hnízdo není středem pozornosti delší dobu a proto je asi vhodnější na to použít CGI. Na Zdi si budou chtít vyhrát s všemožnýma konstrukcema (výtahy apod.).
  • upraveno 28. června 2010
    To je pravda. Co se CGI týče tak by se mi líbilo kdyby to udělali jako v tom novým Robinu Hoodovi, kde moc pěkně vytvořili Tower of London. Královo přístaviště si o to přímo říká ... až bude Catelyn připlouvat po moři k městu. :-)
  • upraveno 8. srpna 2010
  • upraveno 8. srpna 2010
    Podle mě je to logický krok, že se bude natáčet další série. Už teď je úspěch takřka zaručený, vzhledem k počtu fandů.
  • upraveno 8. srpna 2010
    No, úspěch zaručený - to bych se nedovážil říct. Ale je vcelku logický, že budou muset rozhodnout brzo, aby mohli na první sérii navázat dřív než za další rok. Největší šediny by z toho měl mít GRRM, protože by ho ten vlak při enormním úspěchu mohl brzo dohnat :-)
  • upraveno 8. srpna 2010
    No, alespoň ho to přinutí trochu máknout. :-) K tomu úspěchu. Je třeba si uvědomit, že seriál má obrovskou fanouškovskou základnu, a to zatím nepřišla žádná větší reklamní kampaň. Samozřejmě je tady ta možnost, že to HBO nějak po**re, ale to se mi u žádnýho z jejich seriálů zatím nestalo, tak to zatím vidím optimisticky.
  • upraveno 8. srpna 2010
  • upraveno 9. srpna 2010
    Nezbývá než doufat... ;-)
  • upraveno 9. srpna 2010
  • upraveno 9. srpna 2010
    Já si to vždycky stáhnu a pak až to půjde u nás v HBO, tak se na to mrknu normálně v telce. Pokud to bude na úrovni Říma a Tudorovců, tak to bude pohodička. A i kdyby další série zrušili, tak bude minimálně ta jedna, a i za to budu rád.
  • upraveno 10. srpna 2010
    Já mám u svých oblíbených sérií docela smůlu. Pushing Daisies i Life skončili po dvou sériích, Deadwood po třech, jen Dr. House vydržel. Takže jsem smířen s tím, že se dočkáme maximálně třech sérií. Důležité bude i to, jak kvalitně obsadí další významné role (Davose, Stannise, Margaery, potažmo Reedovic sourozence). V první řadě mnohé naláká Sean Bean, ale někteří možná nerozdýchají až v nějakém sedmém díle skončí.
  • upraveno 27. srpna 2010
  • MIlMIl
    upraveno 29. srpna 2010
  • upraveno 29. srpna 2010
    Na Noc nožů se taky chystám, ale zatím se prolouskávám začátkem Dómu řetězů. Proti všem očekáváním mě Malazská sága docela chytla, ale Martinovi zůstávám věrný (samozřejmě myslím jeho knižní ságu :-D).
    Prý to nenínic moc. Btw. původně celá sága byla scénář, ale protože mu to nevzali, tak z toho udělal knihy.
    No je pravda, že tahle kniha bude trpět tím, že je u ní děj více měně jasnej, i když já jsem zvědavej, jestli se Císař choval jako cvok za života stejně jako i potom. :-D A jestli měla bejt celá sága scénář, tak to by muselo bejt něco mostrozního.
  • upraveno 31. srpna 2010
    Celá asi scénář nebyla:) btw. Císař není šílený! Jen ho nikdo nechápe.
  • upraveno 31. srpna 2010
    Ale všichni to o něm říkají. Mě osobně je Stínupán docela sympatický. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 31. srpna 2010
    Lidi, už takhle toho mám rozečtenýho až až. Nenuťte mě eště si něco přidávat... :)
  • upraveno 1. září 2010
    To mi povídej, jsem za prázdniny přečetl cca 3500 stran v různých knihách. Prostě šílený. :-)
  • upraveno 2. září 2010
  • upraveno 2. září 2010
    Tak natočit Malazskou knihu padlých by asi bylo extrémně náročné. Má příliš vrstevnatý děj, některé věci z prvního dílu dochází až v dílu např. pátem atd. Já osobně považuji Eriksona s Mievillem za nejoriginálnější současné spisovatele fantasy. A fakt je ten, že Martin by se mohl od Eriksona hodně učit. Minimálně v tom, jak netraumatizovat své fanoušky neúměrně dlouhým čekáním na další díly. Martin není náš otrok, takže si samozřejmě může psát jak chce. Nicméně my ho zas za to můžem proklínat do pátého kolene
  • MIlMIl
    upraveno 2. září 2010
    Jo Mieville je super. Sice má pomalé tempo vyprávění, ale zase můžete neustále žasnout kam až lidská fantazie sahá. A to platí snad pro každou knihu z Laserovské New Weirdovské edice.
  • upraveno 2. září 2010
  • upraveno 2. září 2010
  • upraveno 3. září 2010
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.