Dana Browna, Kafku, Hemingwaya, Clarka a Čapka som si len tipol podľa toho, ako vyzerali a správne :D A pri Wildeovi ma rozosmiala možnosť Dorian Gray...
@Michelle Ja nie som až tak sčítaný a väčšinu som natipoval (dokonca sa hanbím, že som neuhádol ani JRR Tolkiena, bola tam novšia fotka (ona na nej bol starší), než ktorú som videl ja), takže slabých 10/30. Dvoch či troch som vedel, pretože sú v učebnici litiky, Hemigway sa proste nezaprie, Rowlingová aka Mladá babička sa tiež spozná, zopár som odhadol podľa vzhľadu a asi desaťkrát z toho som chcel najskôr označiť správnu možnosť, ale som si to rozmyslel a dal zle.
@Michelle 28 8-O , ale některé jsem střílel od boku. Remarque až napotřetí. :twisted: A u "toho, co bychom měli všichni znát" jsem chtěl dát kvůli těm licousům Asimova. :-)
No, tak jako, že bych věděl, tak to spíš ne než jo (GRRM a JRRT,... jo Kafka ještě), celkem "úchvatných" 11,... ale přečíst si rovnou ten komentář, že najetím na fotku se dole v cestě odkazu objeví správné jméno... no, možná bych dal i 30... :o)
Komentáře
eh, uhm..aaa?
A pri Wildeovi ma rozosmiala možnosť Dorian Gray...
A výsledek neprozradíš? :-)
Je to jen takový testík pro pobavení ;-)