Dobré díly jsou ještě Zmizelé hasičské auto a teroristé. Gunvald Larsson tam má nezapomenutelnou scénu, jak zachraňuje lidi z hořícího domu. :onfire: Zachrisson forever! :-P Od kolika let že je to mládeži přístupné? :-)
Aha, ono to má nějaké věkové omezení? No já jsem to četla někdy mezi 12 a 16?, takže jsem to asi vytěsnila, aby to na mě nezanechalo nějakou duševní újmu :-)
@Hildegarda Lovce hlav si klidně přečti, HH neutrpí! Akorát já jsem to četla až po filmu, který jsem sice neviděla, ale znala jsem obsazení, a Nikolaj CW v roli nepřítele hlavního hrdiny mi nešel vymazat z hlavy, takže u mě byly karty, co se týče sympatií, jasně dané už předem :twisted:
Já jsem něco od Červenáka četl. Považuji jeho díla za průměrnou fantasy, která je pro našince zajímavá v podstatě jen tím, že často pracuje s prvky slovanské historie a mytologie.
Četl jsem Strážce (i další dva díly) a pak nějaké povídky a Báthoryho mám dost rád (ale na druhou stranu, některé starší věci, jako první díl černokněžníka, co jsem četl, mě tak moc nenadchli). Ale možná je to dané i dobou a místem děje... Nečetl od Č. někdo Bohatýra?
Komentáře
Na Doktora Proktora od Nesba se chystám, až krakeni trochu odrostou, ať je čteme spolu.
Od kolika let že je to mládeži přístupné? :-)
Kronika kralovraha - konecne fantasy co ma po dlhej dobe bavi a tesim sa na dalsi diel.
Nečetl od Č. někdo Bohatýra?
http://www.abebooks.com/docs/Community/Featured/LiteraryCharacterQuiz/character-quiz.shtml