@Branislav_Gepeto Černovlasá?! 8-O Doufám, že aspoň nebudou předstírat, že je to ta s pánvičkou a chameleonem... :anxious:
Už mi zase týden hnije poslední díl v kompu. Nějak se mi do něj nechce- nejdřív ten "překvapivý" milostný trojúhelník a pak strašně uvěřitelné odhalení praděda... :-/ Pokud se na čtvrtou sérii propadnou do Středozemě, bude Gandalf Cořin ex- a Hookův strýček, Frodo nemanželský syn Krasoňova bratra a Yavanna Panova matka, čímž Henry získá skorobožský původ... :roll:
@MissUtahraptor Ona je vlastne celá taká potmavšia - neviem, či termín "černoška"by bol u nej presný. Skôr je potmavšia. Ale mne sa zdá pekná.
S pánvičkou? Predstav si ako taká Rapunzel nakoniec porazí Petra Pana, Reginu, doživotanavrátenú Coru, Maleficentinho ducha, Uršulu, Snehovú kráľovnú a Macka Pú Prastarou pánvičkou :D Epický záver celého seriálu.
Akože "strašne" uveriteľné? Mne sa to práveže páčilo. A všimla si si, že otec mal rampelnícky smiech - od neho do Rampel evidentne odkukal :)
@Branislav_Gepeto Odinov havran, v seriály keď nejaká postava umierala tak videla havrana ako znamenie že sa dostane do Valhally (aspoň jedna postava ho videla určite, čo si spomínam)
@Everett_Young A to jsem si myslel, že jenom Češi čumí na přihlouplý reality show a na dobré seriály nekoukaj (koukaj jenom na ty špatné (s podivným názvem) R.I.P. Magda Mazlová ) 8-)
@esed Ja nehovorím, že keď sa objaví havran vo videu, je to hneď poukázanie na GoT. Poukazujem na ten štýl, ako je tam záblesk na jeho hlavu a krídla tak ako v GoT. Neviem, možno je to tým, že som paranoidný, možno je to tým, že sa o náznaky a manipuláciu venujem aspoň do takej miery, aby som videl, že je to pokus o to, povedať "Naša šou je skoro tak isto hustá, takže fanúšikovia GoT, ktorých je viac než dosť, môžete skúsiť aj to naše" dosť netaktným spôsobom.
Ad Stormis coming. Fakt? Tak to máš s tým asi viac skúseností. Ja som zopár tých trailerov na seriály, ktorá sa evidentne na to byť epické nemuseli hrať videl a ani raz som nezahliadol Storm is coming.
Komentáře
Už mi zase týden hnije poslední díl v kompu. Nějak se mi do něj nechce- nejdřív ten "překvapivý" milostný trojúhelník a pak strašně uvěřitelné odhalení praděda... :-/
Pokud se na čtvrtou sérii propadnou do Středozemě, bude Gandalf Cořin ex- a Hookův strýček, Frodo nemanželský syn Krasoňova bratra a Yavanna Panova matka, čímž Henry získá skorobožský původ... :roll:
S pánvičkou? Predstav si ako taká Rapunzel nakoniec porazí Petra Pana, Reginu, doživotanavrátenú Coru, Maleficentinho ducha, Uršulu, Snehovú kráľovnú a Macka Pú Prastarou pánvičkou :D Epický záver celého seriálu.
Akože "strašne" uveriteľné? Mne sa to práveže páčilo. A všimla si si, že otec mal rampelnícky smiech - od neho do Rampel evidentne odkukal :)
Skôr sa dostanú do Kamelotu :D
Guvernér: Useknu ti hlavu
Herchel: Michonne ti načůrá do krku
Challenge accepted :D
Oprava: Skončí po 7. sérii.
Ad Stormis coming. Fakt? Tak to máš s tým asi viac skúseností. Ja som zopár tých trailerov na seriály, ktorá sa evidentne na to byť epické nemuseli hrať videl a ani raz som nezahliadol Storm is coming.