@DanielSvatoš No spíš bych řekl, že to není takový sadistický hnusák. Zbabělec podle mě není, ale je podle mě opatrný. Ještě taková maličkost, co myslíte je Glover na cestě s Davosem?
@Depresor právě že Galbart Glover a lady Mormont (matka té zavražděné na Rudé Svatbě) odešli a nejsou nikde k nalezení a mají Robbův dopis kde určuje svého nástupce
Mně spíš zajímají ti mistři. Řekl bych, že v dalších knihách budou hrát větší roli. Zajímalo by mně co by se stalo z mistry kdybi se dokázalo že to opravdu udělali. Hlavně Targaryenskému králi by se to nemuselo líbit. :spike:
Myslim si, že mistři už mají osud celkem sečtený jestli se a trůn dostane nějaky Targaryen a doví se co dělali s jejich létajícíma ještěrkama. Ostatně mi přijde, že mistři jsou taky docela slušný hráči o trůny... Nikdo nemá víc informací než oni...
Nedávno ma pri čítaní jednej fanfiction napadlo, že potenciálnym naplnením proroctva o valonqarovi („A až tě tvoje slzy vysuší, valonqar stiskne svýma rukama tvoje bledé bílé hrdlo a vymáčkne z tebe život.“) by mohol byť ten náhrdelník, ktorým Tyrion zaškrtil Šae. Náhrdelník bol opísaný ako "řetěz ze spojených zlatých ruček, kde každá držela v prstech zápěstí té další". Patril pobočníkovi, ktorým bol dovtedy Tyrion, Cerseiin valonqar (malý brat). Takže ak by Cersei ktokoľvek zaškrtil tým náhrdelníkom, tak by to svojim spôsobom boli ruky valonqara.
mimochodem - když už jsme u těch spekulací - nemáte někdo nějaké info, jak to vypadá s dalším dílem? Zda stále platí 2014? resp. zda to stále ještě oficiálně neodložili... :-)
@Lodimar: Uškrtí svýma rukama, že by mohlo být řetězem... Dobře... spousta lidí si myslí, že valonqar by mohl být Jaime, jen k tomu nesedí ty ruce... ale teď? Mace Tyrell by mohl povýšit na regenta a Hand of the king by mohl být opravdu Jaime (ne že už by mu to nebylo nabídnuto dříve,... myslím, že se vysmál ve stylu Hand without hand?). Na druhou stranu,... pěkně popořádku. Napřed Myrcella a Tommen (ale těm to zrovna moc nepřeju...).
Komentáře
Ještě taková maličkost, co myslíte je Glover na cestě s Davosem?
:-)
(A mimochodem, ne, nehlásil.)
Dobře... spousta lidí si myslí, že valonqar by mohl být Jaime, jen k tomu nesedí ty ruce... ale teď? Mace Tyrell by mohl povýšit na regenta a Hand of the king by mohl být opravdu Jaime (ne že už by mu to nebylo nabídnuto dříve,... myslím, že se vysmál ve stylu Hand without hand?).
Na druhou stranu,... pěkně popořádku. Napřed Myrcella a Tommen (ale těm to zrovna moc nepřeju...).