Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
18911131469

Komentáře

• upraveno 16. července 2010
    Zrovna Aemon už je znám, Peter Vaughan (87 let).
    No, vygooglil jsem si jeho fotku a příjde mi nějakej moc obalenej, na Aemona. Samozřejmě je to hubenej stařík, ale Aemon byl podle mě ještě trochu vyzáblejší. Ale zase z Vaughana docela čiší důstojnost, jak se na správnýho Targaryena sluší a patří. :-)
    První co mě napadlo u Vaughana bylo, že nevypadá jako Aemon. Ale viděl jsem s ním několik filmů a i přesto, že hrál vedlejší role, zapamatoval jsem si ho jako výborného herce (doporučuji Soumrak dne, kde hrál otce Anthonyho Hopkinse).
  • upraveno 18. července 2010
    Martin potvrdil další obsazení, tentokrát je to Oša. Ztvární ji herečka Natalia Tena. Martin napsal "She’s great, but no way, she’s too young and too hot. Then I saw her reading, and none of the other Oshas had a chance. Her charisma grabbed me by the throat and I could not take my eyes off her."
    "Ona je velká, ale nenašla cestu, je až moc mladá a má ráda hot-dogy. Když jsem viděl, jak čte, ostatní Oši byly bez šance (neboť číst neuměly). Její charisma mi zapadlo do jícnu a nemohl jsem z ní spustit oko!"
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. července 2010
    Zajímavý překlad. Necháš si jej autorizovat?
    Google translator nebo Angličtina pro samouky?
    Humor.
    Vypadá to naprosto dokonale Aleku. Skvělá práce. (Jen dvě drobné ... jak jsou pod těmi obrázky popisky, tak na dvou místech je IMO prohozené pořadí - Luwin/Theon a Pyp/Samwell).
    Máš samo pravdu. Díky za opravu, možná tam bude chybek víc (v odkazech na IMDB, ale kdo by to kontroloval :-)).
    Možná budu vypadat jako hlupák, ale kdo je Mhaegen? Obávám se, že nápověda "matka Barry" mě spíš ještě více zmátla. Jinak se samozřejmě připojuji ke chvalozpěvu na dílo lorda velitele.
    Robina jsem zaznamenal, Marilliona taky, ale tohle mi nějak uniklo.
    No! Herecký obsazení je docela přecpaný známými herce, alespoň já je znám. I vzhledově jsou si k předlohám tak blízko jak to jen jde. Hlavně ti herci, co budou ztvárňovat muže Noční hlídky, budou dobře dodávat atmosféru, takový jakoby ostřílení staří veteráni v zamrzlých pustinách. :D Jediný který mi tam moc nesedí je Gethin Anthony, představitel lorda/krále Renlyho. Nevím jestli to není jenom fotkou, ale mě na ní připadá jako 15 letý kluk. :D
    Jo a Kristian Nairn bude mít strašně těžký texty. :D "Hodor!"
  • upraveno 19. července 2010
    heade super preklad! vidím, že aj ty trénuješ na anglickú verziu Tanca :)
    Možná jen blbě vidím, ale ve zprávě z HBO ani v jedné skupině herců není uveden Ian McNeice. Nevyškrtli nakonec Illyria, popř. nebudou přeobsazovat?
    To by mě zrovna nepotěšili, Ian McNeice je dobrý herec a pro svoji roli se perfektně hodí.
    JimJam: Taky jsem si toho všim, ale snad to tak není, McNeice je výbornej. I když GRRM potají avizoval nějakou menší změnu...
  • upraveno 20. července 2010
  • upraveno 20. července 2010
    upraveno 20. července 2010
    Jakápak bude asi nejprofláknutější vypalovačka Západozemí, ta co v ní furt prší....
  • upraveno 21. července 2010
  • upraveno 21. července 2010
    Tak to jo, to beru
  • upraveno 23. července 2010
  • upraveno 23. července 2010
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.