No, vygooglil jsem si jeho fotku a příjde mi nějakej moc obalenej, na Aemona. Samozřejmě je to hubenej stařík, ale Aemon byl podle mě ještě trochu vyzáblejší. Ale zase z Vaughana docela čiší důstojnost, jak se na správnýho Targaryena sluší a patří. :-)
První co mě napadlo u Vaughana bylo, že nevypadá jako Aemon. Ale viděl jsem s ním několik filmů a i přesto, že hrál vedlejší role, zapamatoval jsem si ho jako výborného herce (doporučuji Soumrak dne, kde hrál otce Anthonyho Hopkinse).
Martin potvrdil další obsazení, tentokrát je to Oša. Ztvární ji herečka Natalia Tena. Martin napsal "She’s great, but no way, she’s too young and too hot. Then I saw her reading, and none of the other Oshas had a chance. Her charisma grabbed me by the throat and I could not take my eyes off her."
"Ona je velká, ale nenašla cestu, je až moc mladá a má ráda hot-dogy. Když jsem viděl, jak čte, ostatní Oši byly bez šance (neboť číst neuměly). Její charisma mi zapadlo do jícnu a nemohl jsem z ní spustit oko!"
Vypadá to naprosto dokonale Aleku. Skvělá práce. (Jen dvě drobné ... jak jsou pod těmi obrázky popisky, tak na dvou místech je IMO prohozené pořadí - Luwin/Theon a Pyp/Samwell).
Možná budu vypadat jako hlupák, ale kdo je Mhaegen? Obávám se, že nápověda "matka Barry" mě spíš ještě více zmátla. Jinak se samozřejmě připojuji ke chvalozpěvu na dílo lorda velitele.
No! Herecký obsazení je docela přecpaný známými herce, alespoň já je znám. I vzhledově jsou si k předlohám tak blízko jak to jen jde. Hlavně ti herci, co budou ztvárňovat muže Noční hlídky, budou dobře dodávat atmosféru, takový jakoby ostřílení staří veteráni v zamrzlých pustinách. :D Jediný který mi tam moc nesedí je Gethin Anthony, představitel lorda/krále Renlyho. Nevím jestli to není jenom fotkou, ale mě na ní připadá jako 15 letý kluk. :D
Komentáře