@M1on no ešte toto leto, ja som si za 3-4 e kupil akciu na WoW kde bolo zakladne wowko, tbc a wotlk k tomu mesiac zadarmo k hraniu. A ked im prišiel nový patch tak ma zavolali znova hrať a dali mi 14 dní zadarmo, tak som poslal svojej ex nech sa pozrie ako vyzerá wow na ofi, a potom aj kamošovi. Ale je pravda že to acc som mal dlhšie, možno bol problém ten že sme si to chceli vymeniť hneď v deň keď bolo to acc vytvorené.
8-O tak aj vám natvrdo blokli konto ? ( :twisted::-$ ale, nechcem byt zlomyselný, len aspon vidite, jaké to je :/( , a najhoršie, ked zmažú účet tak v polovici - až trištvrtine rozohratého postupu, na tier 4 - 5 - 6, a práve už ideš na Tigra=P :roll::wall::'-(:evil: (..síce nevím, nakolko si to mal už rozohraté mione, ani co to bolo presne za hru, wowoko ?, ale aj dovody boli trochu iné - vy ste asi moc často požičiavali a menili,účet,špekulovali, a ja práve naopak - že vraj som len sedel a parkoval, kempil na báze :twisted::-P=D :roll::-$:-(:spike::wall:
@Alef_peAlef Proč se na mě mračíš, tobě nepřijde škodolibě zábavné, že ti dva, kteří se tu celou dobu přetahují o Thorarův kód si nakonec sami zablokují testovací účet a ještě se tu kvůli tomu hádají? :D
@Everett_Young hmm nemám pocit že sa hádame. Je to nemilé že to acc bolo bloknuté našťastie tam nebola žiadna iná hra, a možno mu to acc odblokujú, a ak nie tak tá hra bude o 2 týždne v open bete pre všetkých.
@Everett_Young to ani ne tak na teba, jako na seba, - aaj pre moj zmaznutý save,konto.. :/( - práve, ovšemže mi to prijde zábavné, aj škodoradostné, až moc, (ale až tak otvorene som to nechcel napsat :-$:-) [ :twisted::-P:dance:=D ]
@svoa00 Ja si z Mlynárovej dcéry RampelCimperCampra pamätám ako malé žlté pokrútené stvorenie, s dlhými zelenými botičkami a vysokým červeným klobúčikom, s vrásčitou tvárou a diabolským úškrnom. :) Ale OUaT Rampel je tiež v pohode... Dokonca som si na vysokého Rampla časom zvykol
Čo je to druhé :D Dajaký horor? To motto je dobré, ale lepšie vytvoriť nejakú knihu o ľuďoch lapených v snoch, ktoré sa zmenia na nočnú moru... Where the dream ends, nightmare begins by bolo lepšie.
Anketa o nej. hru roku a další kategorie. http://www.spike.com/vgx/game-of-the-year Musím se přiznat, že jsem Bioshocku a Tomb Raider nadržoval kde se dalo. Ale v kategorii Best Song jsem se neudržel a střelil tam Sleepwalking :oops:
@Gorgloj tiger(p) - no mal som tam nagrindeních cca 1500 - 2000 max. bitev, víc ne, inak, pre upresnenie - to som sa k TigroviP ešte len (POMALY) blížil - bol som v asi štvrtine, alebo neco menej jak polovici potrebních exp., jazdil som na voze (oznacenie si už nespomínam ted, bolo to nejaké VK-30, alebo tak nejak, - je to ten v linii priamo pred Tigrom(P) no rozmýšlam, že ešte tomu WoT dám šancu :-P:-) , neznášam ztráty (najma zbytočné).. :/( :evil::roll: ..odpoviem im, nech mi vynuluju,nastavia na začiatok konto.. (heh, a to mi tam ale ešte zostane ten 1 ruský premiák-bonus, vyzeral jak almara, TPK, alebo jak sa volá :p :dance:
Komentáře
Ale je pravda že to acc som mal dlhšie, možno bol problém ten že sme si to chceli vymeniť hneď v deň keď bolo to acc vytvorené.
(..síce nevím, nakolko si to mal už rozohraté mione, ani co to bolo presne za hru, wowoko ?, ale aj dovody boli trochu iné - vy ste asi moc často požičiavali a menili,účet,špekulovali, a ja práve naopak - že vraj som len sedel a parkoval, kempil na báze :twisted: :-P =D
:roll: :-$ :-( :spike: :wall:
- práve, ovšemže mi to prijde zábavné, aj škodoradostné, až moc, (ale až tak otvorene som to nechcel napsat :-$ :-)
[ :twisted: :-P :dance: =D ]
http://en.akinator.com/
http://thesurvivor2299.com/
nerozumíš té morseovce?
Karel Schwarzenberg
minister of foreign affairs in Czech Republic
Myslel jsem Matěje Stropnického :D
Co jste robili s tím battle net accountem probůh? :D
Čo je to druhé :D Dajaký horor? To motto je dobré, ale lepšie vytvoriť nejakú knihu o ľuďoch lapených v snoch, ktoré sa zmenia na nočnú moru... Where the dream ends, nightmare begins by bolo lepšie.
Tak to bohužel. Rampelník je tu démon, co se snaží v současnosti získat dítě mladé vdovy.
http://www.spike.com/vgx/game-of-the-year
Musím se přiznat, že jsem Bioshocku a Tomb Raider nadržoval kde se dalo. Ale v kategorii Best Song jsem se neudržel a střelil tam Sleepwalking :oops:
inak, pre upresnenie - to som sa k TigroviP ešte len (POMALY) blížil - bol som v asi štvrtine, alebo neco menej jak polovici potrebních exp., jazdil som na voze (oznacenie si už nespomínam ted, bolo to nejaké VK-30, alebo tak nejak, - je to ten v linii priamo pred Tigrom(P)
no rozmýšlam, že ešte tomu WoT dám šancu :-P :-) , neznášam ztráty (najma zbytočné).. :/( :evil: :roll:
..odpoviem im, nech mi vynuluju,nastavia na začiatok konto.. (heh, a to mi tam ale ešte zostane ten 1 ruský premiák-bonus, vyzeral jak almara, TPK, alebo jak sa volá :p :dance: