@Depresor Nebol som ale chystám sa :D a som neskutočne šťastný lebo to vyzeralo že vobec nepojdem, nikto nechcel ísť a sám by som nešiel ale predsa sa niekto našiel :D zhodou okolností dievča o ktorom si každý myslím že s nou chodím :D:D
Takže Thor 2... si zhruba drží úroveň ostatních marvelovek posledních let a komu se líbily, neudělá s tímhle filmem chybu. Je ale o něco slabší než Avangers a Iron Man 3. Motivace hlavního záporáka je až komicky prostá a nudná (a maskéři si s ním tolik vyhráli, že až u titulků jsem si všimla, že ho hraje představitel devátého Doctora Who). Thor má na rozdíl od prvního dílu všechny svoje schopnosti na maximu a v jeho domovině strávíme podstatnou část filmu, což je dobře, protože je vizuálně vděčná. Postava Natalie Portman je opět nudná. Loki je jako vždycky šarmantní, vychytralý a zkrátka je to hlavní, co na téhle sérii vyčnívá. Chybí tu ale to shakespearovské kouzlo konfliktu Thora a Lokiho, jak si s ním v prvním díle pohrál Kenneth Branagh.
Alan Taylor má mimochodem dobrý cit pro filmovou komiku a odhad, kdy neruší.
@Thorar hmm :roll::-# nj.. nedá sa najprv si splniť ..barák,vily, autáky, baby, pláže, cestovanie, dovolenky, atd, atd.. /zbohatnutie, atakpod., a potom (zo zvyšku) točiť film (..alebo robiť hocico iné, hocijaké iné činnosti,veci, na co bola povodná suma,/prislušné toky určené.. :twisted::-$:spike: nedá sa mat aj - aj, obe ;:/( resp. musí sa to vedet, moc dobre a velmo šikovne
Mě hlavně těší, že Loki konečně není záporák, ale zkrátka sebestředný, mocichtivý a vtipný antihrdina, kterého za všechny jeho chyby zbožňuju :king: Na Toma Hiddlestona je radost se dívat.
Komentáře
Alan Taylor má mimochodem dobrý cit pro filmovou komiku a odhad, kdy neruší.
Ten film je fakt prokletej
nj.. nedá sa najprv si splniť ..barák,vily, autáky, baby, pláže, cestovanie, dovolenky, atd, atd.. /zbohatnutie, atakpod., a potom (zo zvyšku) točiť film (..alebo robiť hocico iné, hocijaké iné činnosti,veci, na co bola povodná suma,/prislušné toky určené.. :twisted: :-$ :spike:
nedá sa mat aj - aj, obe ;:/( resp. musí sa to vedet, moc dobre a velmo šikovne