Hlavně si nemohli odpustit, že za katastrofu zase můžou Rusové. Nevim, jestli jsou to kyselý hrozny nebo co každopádně málokdo dokáže takm kopat do spojenců (ve vesmíru momentálně rozhodně), jako Amícové (i když jsou z Mexika). To trochu kazí dojem z jinak dobrýho filmu.
X men 1 vlastne bolo - Ako Logan stretol X menov X men 2 - ako Logan zistil že je z programu Weapon X X men 3 - ako Logan bojoval proti Phoenyx First Class bolo konečne o niečom inom a toto bude ako Wolverine cestoval časom? :D Po tom fiasku s tým odpadom ktorý nazývali Wolverine filmy by som ho do traileru dával čo najmenej...
Wolverine mi príde ako tá najmenej zaujímavá postava. X-Men jednotka sa mi páčila kvôli Magnetovi a prostrediu. Dvojka bola slabá - príliš veľa Wolverina. Trojka bola zaujímavá, pretože Storm tam mala účes, ktorý jej celkom pasoval (a to som človek, ktorý u žien preferuje dlhé vlasy) a bol to boj, do ktorého bolo zakomponovaných viac postáv. Teda to nevyzeralo moc Wolverinovsky ako dvojka. First Class bolo dobré iba tak na skuknutie minulosti, najviac sa mi páčili len vysvetlenia budúcnosti - postrelenie Xaviera napríklad. A nebol tam Wolverine. Ale keby FC nedávali na HBO a ja som to nevidel viac-menej zhodou okolností, tak to asi nikdy nevidím. Origin ani Wolverine som nevidel a nič ma natom neláka. Na toto sa teším už odkedy som o tom počul prvý krát. Ak sa to zameria na Xaviera, Magneta, bude to mať dobré preľnutia časov, Mystiq(g?) a bude tam čo najmenej Wolverina, tak by to mohlo byť veľmi zaujímavé. A Peter tam s okuliarmi vyzerá vtipne :D
@DanielSvatoš Proč jí vlastně tolik nemáš rád? Zase takový antitalent to není, ne že by její herecké schopnosti byli byly kdo ví jaký zázrak, ale znám mnohem horší herečky, které jsou i přes to mnohem populárnější.
@Branislav_Gepeto First class, 3 x-meni, i wolverine série se odehrávají v různých realitách, takže to že ve first class postřelili Xaviera neznamená, že tomu tak bylo i v x-men sérii. Ale kdo ví...
@JoeGyry Všechny ne. Wolverine musí být z jiné, už jenom proto, že v X-men triologii je ukázáno "o dvacet let dříve" jak sedí Charles na vozíčku, ale v Wolverine origins je ještě 4 roky před událostmi X-men jedničky na nohou a chodící. Když jsem na tento logický nesmysl upozorňoval, bylo mi řečeno, že jsou to jiné reality.
Wolverine Origins určite patrí do tej istej reality pretože sa režisér/scenárista kdesi chválil že vysvetlí ako je možné že Wolverina strelili do hlavy (nvm v ktorej časti filmu už), keďže ma adamantiovú lebku obyčajná guľka by mu cez hlavu neprešla. Tak to odôvodnili tým že v Origins ho do hlavy (presne do toho istého miesta) strelil Stryker s adamantiovou guľkou. Čiže tam vznikla diera v hlave do ktorej sa presne trafil ten policajt zo starších filmov.
ten druhy link sa rozdelil nvm prečo, treba zascrolovať na Notes.
Komentáře
Když mojí oblíbenou postavu nezeserou scénáristi, tak se o to postará aspoň herec sám?! 8-O
Blbec.
ach bože, ďalší Wolverine film?
X men 1 vlastne bolo - Ako Logan stretol X menov
X men 2 - ako Logan zistil že je z programu Weapon X
X men 3 - ako Logan bojoval proti Phoenyx
First Class bolo konečne o niečom inom
a toto bude ako Wolverine cestoval časom? :D Po tom fiasku s tým odpadom ktorý nazývali Wolverine filmy by som ho do traileru dával čo najmenej...
EDIT: Hurá, přeci jenom bude! :-)
@Seans Fassbender dělá divy co? :P
@Branislav_Gepeto First class, 3 x-meni, i wolverine série se odehrávají v různých realitách, takže to že ve first class postřelili Xaviera neznamená, že tomu tak bylo i v x-men sérii. Ale kdo ví...
http://marvel.wikia.com/Earth-10005
http://marvel.wikia.com/X-Men:_First_Class_(film)#Notes
tu su vymenované všetky chyby z filmov
Wolverine Origins určite patrí do tej istej reality pretože sa režisér/scenárista kdesi chválil že vysvetlí ako je možné že Wolverina strelili do hlavy (nvm v ktorej časti filmu už), keďže ma adamantiovú lebku obyčajná guľka by mu cez hlavu neprešla. Tak to odôvodnili tým že v Origins ho do hlavy (presne do toho istého miesta) strelil Stryker s adamantiovou guľkou. Čiže tam vznikla diera v hlave do ktorej sa presne trafil ten policajt zo starších filmov.
ten druhy link sa rozdelil nvm prečo, treba zascrolovať na Notes.