Ono už to jsou dva roky co jsem sesumíroval Jona a Tyriona v Bouři mečů, jaj, to to letí. A to jsem říkal, že hned začnu Brienne. No když začal Sarven tak aktivně, tož se asi o víkendu přidám.
Jakej zákaz? Nesmysl. :-) Ten odkaz jsem tehdy asi vyšoup, páč si tu někdo stěžoval, že tu není info o Tanci. A forum bylo stejně mrtvý, jak příspěvkově, tak hlavně kvůli hostingu. No a pak chci propagovat tyhle stránky a ne nějaký forum odvedle, je škoda to tříštit a přitom proto už není důvod. Nebo snad jo? :-)
A taková spousta skvělých komentářů, reakcí výpadů a čeho všeho se tam sešla. Copak ti to není ani trochu líto? Kromě toho si vzpomínám na dobu, kdy bylo mrtvo tady a tam to bujelo životem...
Nakonec to takový boj nebyl, našel jsem dole v patiččce jeden box volný, tak tam máš odkaz. Kdo chce, najde si ho, ale z výše uvedených technických důvodů a mé vlastní neschopnosti (uznávám, že si vybírám jednodušší cestu) to napravit, ho nehodlám více propagovat.
No sláva, já věděl, že když tě o to slušně požádám, tak tě k tomu nakonec dokopu. :-) Počkej - kde? Já ho nevidím. Jo tam - až úplně dole, kde není vidět, úplně prťavý, no jo. Tak aspoň něco, když už ses musel tak přemáhat. Archiv se starým šrotem, jak jinak. :-)
Martin je na conu v Austrálii a jak je známo, když je na cestách, nepíše. Ale souhrny jdou dobře. head zrovna dotáhl Jaimeho v Bouři. A já jdu zase strávit pár pěkných chvilek s Cersei. :-)
Komentáře