Súhrn kníh Piesne ľadu a ohňa

upraveno 8. září 2010 v Píseň ledu a ohně
13

Komentáře

• upraveno 21. června 2010
    blbnu tie odkazy. nieco zahaprovalo? chcel som pozriet kde som skoncil s Aryou
    dve aryie napísané. tretia zajtra.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. června 2010
    A jsou to árie pro soprán nebo alt?
    Taky bych se do toho pustil, ale nemůžu trefit na fórum, na stránce na něj není žádný odkaz. (twisted evil)
    upraveno 21. června 2010
    Ono už to jsou dva roky co jsem sesumíroval Jona a Tyriona v Bouři mečů, jaj, to to letí. A to jsem říkal, že hned začnu Brienne. No když začal Sarven tak aktivně, tož se asi o víkendu přidám.
    upraveno 21. června 2010
    Jinak ten odkaz tu myslim bejval nahoře na úvodní stránce vedle odkazu na galerii, teď je tam asi místo toho Tanec.
    Jakej zákaz? Nesmysl. :-) Ten odkaz jsem tehdy asi vyšoup, páč si tu někdo stěžoval, že tu není info o Tanci. A forum bylo stejně mrtvý, jak příspěvkově, tak hlavně kvůli hostingu. No a pak chci propagovat tyhle stránky a ne nějaký forum odvedle, je škoda to tříštit a přitom proto už není důvod. Nebo snad jo? :-)
    no minimálne tam vešiam tie anotácie :) alebo ich mám dávať niekam inam?
    upraveno 21. června 2010
    A taková spousta skvělých komentářů, reakcí výpadů a čeho všeho se tam sešla. Copak ti to není ani trochu líto? Kromě toho si vzpomínám na dobu, kdy bylo mrtvo tady a tam to bujelo životem...
  • upraveno 22. června 2010
    upraveno 22. června 2010
    Do toho heade, tenhle turnaj bude tvůj :))
    ja mam odkaz na lište firefoxu a občas tam nostalgicky zablúdim :)
    Nakonec to takový boj nebyl, našel jsem dole v patiččce jeden box volný, tak tam máš odkaz. Kdo chce, najde si ho, ale z výše uvedených technických důvodů a mé vlastní neschopnosti (uznávám, že si vybírám jednodušší cestu) to napravit, ho nehodlám více propagovat.
    No sláva, já věděl, že když tě o to slušně požádám, tak tě k tomu nakonec dokopu. :-) Počkej - kde? Já ho nevidím. Jo tam - až úplně dole, kde není vidět, úplně prťavý, no jo. Tak aspoň něco, když už ses musel tak přemáhat. Archiv se starým šrotem, jak jinak. :-)
    heade, šupol som ti tam par twisted evil
    upraveno 22. června 2010
    No vida, já věděl, že pořádený beranidlo i Alekova vrata otvírá.
  • upraveno 24. srpna 2010
    čo som to sľúbil napísať po mladej vlčici? Dorne alebo Krakenov? hm?
    Myslim Dorne. O krakatice se pak hlásil snad flanker.
    upraveno 24. srpna 2010
    Jo, dokonce jsem celý měkkýše už přečet. Bohužel jsem se právě vrátil po 14 dnech do práce a dohánim resty. Příští tejden snad začnu.
    zajtra zavesim prve kusky
  • upraveno 25. srpna 2010
    No a mě teda čeká drahá Cersei. To je radosti. :-)
    upraveno 25. srpna 2010
    Musíš se do toho ponořit. Všiml jsem si, že v sáze je častou odpovědí na něčí přání věta "já bych si zase přál, aby mi Cersei vykouřila..."
  • upraveno 26. srpna 2010
    Dorne je napísané. pls ak je drobná chyba, opraviť. dakujem.
  • upraveno 26. srpna 2010
    Skvělý, o víkendu to zpracuju a moh bych to už vydat, zpozdilé lordy doplním kdykoli.
  • upraveno 8. září 2010
    priatelia, ako postupujeme? možno martin čaká na nás, a to VŠETKO ČAKANIE je naša vina.... hm? :)
  • upraveno 8. září 2010
    Martin je na conu v Austrálii a jak je známo, když je na cestách, nepíše. Ale souhrny jdou dobře. head zrovna dotáhl Jaimeho v Bouři. A já jdu zase strávit pár pěkných chvilek s Cersei. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.