Já vím. Jen mě příjde srandovní to, že nejdříve několik postav škrtnou nebo sloučí do jedné. Evidentně jen proto, aby měly dost prostoru nacpat tam postavy vlastní.
Zas ak tam bude veľa postáv naraz, takisto to nebude pre čistodiváka na nič platné. Keby si dali viac času vytvoriť hoc aj vlastné linky, aby ku každej postave pridali záchytný bod.
Proč madam nevěstince v Krtinci? Zbytečná role si myslim, leda, že tam zas napráskají miliony zbytečných scének... A trochu mě mrzí, že Tříoká vrána bude tak brzo, pak bude Branova linka buď moc prázdná nebo zbytečně uměle prodlužovaná :/
@Marcela tak jesne...su tam zaujimave veci ktore sa daju natiahnut, napr. ta bitka pred jaskinou...alebo to ako sli do tych opustenych obydlí...pripadne ako beha v kožuchu Léta, Meera moze loviť rybyčky, Jojen može pomudrovať ako vždy :-D ,,,ale myslim si, že tie sceny budu podobne ako ked cestovali ( vo filme) s Ošou
@Depresor Já si myslím, že právě z těch scének by mohli vytřískat víc a mohly by být zajímavější, ale zajímá mě, co pak udělají s Ošou, kdy přesně se od nich odpojí
Komentáře
Jen mě příjde srandovní to, že nejdříve několik postav škrtnou nebo sloučí do jedné. Evidentně jen proto, aby měly dost prostoru nacpat tam postavy vlastní.
@Branislav_Gepeto :D Upřímně tě chápu :D Snad HBO nepročítá žádné diskuze :D