Novinky o natáčení 4. řady Hry o trůny II - Ice & Fire

upraveno 21. ledna 2014 v 4. řada
1235»

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Nevada No tak len dve série. Ale na druhú stranu by ma naozaj zaujímalo, ako by ten príbeh dokončili oni. či by to naozaj sklslo ku katastrofe alebo by ešte niečím prekvapili.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Branislav_Gepeto
    Navíc si myslím, že kdyby chtěli, tak z Hostiny a Tance udělají dvě série, i když je smíchají dohromady, aby to časově odpovídalo. Ale tohle bude asi záležet na tom, jak moc budou předpokládat, že jim HBO seriál nestopne.
    Já si nemyslím, že by si udělali vyloženě vlastní závěr. Předpokládám, že se budou pořád držet víceméně závěru, který hodlá napsat Martin.
  • Pátá série určitě ještě bude Tanec + Hostina, a to ještě budou hodně škrtat. Předpokládám, že až se bude natáčet šestá, budou venku Vichry nebo jim Martin alespoň poskytne nějakou hrubou verzi. Poslední (dvě?) série budou ovšem jistojistě improvizace v kolejích, které jim vytyčí Martin. Což už seriál je víceméně i teď, takže je to jedno. :-D
    Náročnější asi bude vyhnout se možným spoilerům, pokud vyjdou dřív než Sen o jaru. To aby člověk vůbec nechodil na internet. :-?
    upraveno 10. ledna 2014
    Jestli ty dvě knihy vážně seškrtají do jedné série, tak to bude krácení přímo brutální a imho z toho vznikne (ne)pěkný guláš. Protože ve čtvrté sérii bude z Tance jen něco málo a z Hostiny nejspíš ještě míň. I když je v knihách 4 a 5 dost vaty, tak stejně zůstává materiálu víc než hodně. A když si vezmeme, že Bouři roztáhli na dvě série (a jakým způsobem), nechce se mi ani domýšlet... :hand:
  • No, údajně už o tom škrtání (i celých dějových linek) prý mluvili s Martinem, který se na to netvářil moc nadšeně. Ale je to jejich boj, já jsem zvědavá, jak se s tím poperou.. :-)
    Tak trochu doufám, že se v posledním knižním dílu objeví dvě okrajové postavy, které jako by z oka vypadly producentům a pozřou je draci. Nebo je zabijí Jiní :)
    @Nevada To je nápad. Možnože Martina na strednej tyranizoval nejaký rodinný kartel Starkov a on si to kompenzuje takto :D
  • Osobne si myslím, že Boure bude dokončena a to tak v dvoch dieloch, možno troch ..ostatne budu venovane Hostine a možno začiatku Tanca...(dufam, že z Tanca tam bude minimum)
  • upraveno 12. ledna 2014
  • upraveno 24. ledna 2014
    upraveno 12. ledna 2014
  • @Nevada ..jj ..tak to asi fakt tak bude..(uplne mi vypadlo, že režia vlastne poprehadzuje udalosti podľa potreby..)
  • a zdá sa, že si budujú určitú skladbu, kde vždy 9 epizóda je hlavná akcia
    @Depresor
    Zase tak moc to nepřehazují. Tohle bude tam, kde by to cca mělo být.
  • upraveno 15. ledna 2014
  • http://winteriscoming.net/2014/01/finn-jones-teases-season-4-flirtation/
    dobrá správa je, že nejaké gay scény s Lorasom by v 4. sérií nemali byť, otázne je iba, čo si v HBO predsavujú pod pojmom "flirtation". :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.