WoT

upraveno 23. července 2013 v Komunita
World of Tanks, War Thunder, World of Warplanes a další.
11112131416

Komentáře

• EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    fiha po tom co som videl gameplay zacinam verit, ze vo WT budu tie tanky zaujimavejsie.
  • @Everett_Young Tweaker kterej funguje jakože nefunguje.
  • Nevím kde kluci berou že Britské tanky jsou v nedostatečném počtu. Měli mnohem víc variací a tanků než USA a Francie, ba dokonce bych řekl že v období druhé světové války, měli nejvíce druhů tanků. Podobně jsou na tom rusové s variacemi BT-, KV-, T- a IS-. Němci můžou disponovat Pz. I-IV, českými Pz35t a 38t, Panthery, Tigery a Konigtigery a to je zhruba tak všechno.

Tohle je blábol. Měli by tam být Německé, Ruské, Britsko/americké tanky. V nich zahrnuty třeba tanky jejich spojenců, když nechtějí užívat prototypy. K němcům Italy a Japonce. Rusům vypůjčené britské a americké modifikace. A to ovšem nepočítám samohybná děla.

A stejně. Pokud by do hry neimplementovali chyby jako špatná převodovka tak králové bojiště by byli Tiger a Konigtiger, protože aby je ubili tak by na ně museli ostatní útočit ve smečkách.
    tak to som aj zvedavy na delostrelectvo
  • Mno výborně :) Já očekával pouze tanky a ne pozemní jednotky :)
  • @Blackfish A vsaď se že se stejně najdou borci co budou s tankama střílet do letadel, to chlapci asi nerozchodí. Když AR-2 chytne ránu od Königse tak končí :D
    @Everett_Young noa ? sak to je mega sranda skusit si strelit na lietadlo :D a este vecsia je aj ho trafit
  • @Everett_Young mě hned napadlo to že to musím zkusit až tam budou :D duck hunt
  • @DanielSvatoš @Edem Mám v plánu to vyzkoušet s ISU-152 =D
    @Everett_Young kto vie jak daleko tie strely budu lietat nebolo by na skodu trafit bombarder
  • @Everett_Young @Edem @DanielSvatoš tak predpokladám, že priamo na strelbu proti letadlum budú najma ruzzne AA-Artillery, a podobné Air-Defence guny..
    ale myslím, že by tam umožniť aj (účinnú)strelbu aj proti letadlum, najma nízkoletiacim, a bombardérom zvlšť, aj ked by takáto šanca, príležitosť asi nebude tak častá a samozrejmá..
    + mohli by dať za to aj zvláštnu typovú radu vyznamenaní, awards, medals, - v kategorii pozemné jednotky vs letecké(vzdušné
    a tiež naopak
    napr. : "medal for shoot down 3 enemy aircraft (or specifically bomber, / fighter, etc..) (in row, / or in battle"
    (tanky majú, a aj v reáli mali, aj protiletecké, a napr. taká slavná *88 bola takou "devkou pre všechno - AP, AT, AA, atd.. )
  • upraveno 5. října 2013
    Já si to furt nedovedu představit.Mě to přijde jako děsná slátanina.
  • @M1on Tanky a letadla dohromady?
  • @Everett_Young bavíte se o něčem jiném?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. října 2013
    @M1on To bude asi tím, že hraješ arkádu, jak jsem říkal, Historické bitvy jsou úplně jinde, ta arkáda je tam, aby si měli Poláci a děti kde blbnout a neotravovali. Jinak samozřejmě tanky a letadla na jednom bojišti bojovala, tak nevím v čem je problém. Navíc zůstává možnost hrát zvlášť letadla a zvlášť tanky.
  • @M1on @Everett_Young proč, a proč ne ? mohlo by to fungovať, určo to bude pasovať, aj spolu,
    však zvykneš si :twisted: :-P :-)
  • @M1on arkáda je děsná slátanina i bez tanků
  • wot mi začalo za záhadných okolností lagovat
  • předběžné zprávy o WT pozemácích (EN):

Soviet and German trees at start with 60 vehicles (because they are more balanced and most used in WWII battles). USA tree will be next. Next trees? "We'll see"
    At start there will be light, medium and heavy tanks. Flak's will be released later (but possibly at release).
    First they planned matches with 32 players on planes and 32 on tanks, but probably they will limit this to total 40 players (with possible later increase to 60 players).
    There will be pure "planes vs planes", "tanks vs tanks" battles, but devs still undecided how to roll this out. Maybe pure battles will be available in "Events", maybe some checkbox.
    They plan to implement advanced (manual transmission etc) and simplified tank controls.
    Tracks can be repaired during battle, but chances are that you wont survive until repair will be completed. Maybe they even won't limit available repair attempts because survival rate statistically very low.
    Tanks will spawn closer to the objective points than planes.
    In the next week after Igromir they will release preliminary tech trees.
    CBT will be very Soon™. OBT and release this year.
    Fleet will be in 2014. They already implemented some prototypes but decided that resulting gameplay is too hardcore and can wait until air/ground forces get some more development.
    hmm takze tanky zo studenej vojny tam nebudu, skoda.
  • @Edem Ne, říkaly do války v Korey, nejsou tam ani letadla ze studené války.
    upraveno 13. října 2013
    no hej pravda, ale sak niektore tamtie lietadla tusim lietali aj vo Vietname. Myslel som si, ze aspon Leopard 1 by tam mohol byt.
  • Začala mě fascinovat jiná věc a to strategický pohled na hru. To je úplně jiný hra než jezdit s poláky na publiku když to vezmete z tohohle klanového pohledu. skoro jako Total War proti lidským protivníkům.
    @Blackfish skoda, ze netusim o com hovoris
  • @Edem které létali ve Vietnamu? :D
  • @Blackfish aaaaa Van Thagner začal velit :-k
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.