Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
1244245247249250354

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Krisa Už ani ty kamery jim nevaděj :-D docela dost politicky nekorektní :-)
    @Thorar Jop, ale líbí se mi jak JJ nevěřícně čučí a "Přijď zejtra zase" =D
    @M1on Teď nevím, jestli to je víc sranda nebo smutný...
  • @Krisa Populistický
    @Tom To ale furt může být sranda i smutný :P (Např. internet zadarmo, který se zavede za ušetřené peníze, které se za něj nezaplatí =D )
  • maďari nás nazývaju thóti ... (samozrejme tí čo su extremisti) ...a dokonca aj v dnešnej dobe sa nájdu takí, ktorí majú geografické vedomosti z čias Márie Terezie a nazývaju Slovensko - severné uhry ...čo k tomu dodať.. ?? asi nič, ťažko je niekedy keď su susedmi slovania a ugrofínci
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    :D
  • @Everett_Young kukám, že má dobrý natieračský štýl ;:D), asi malár-natierač, zišla by sa nám vymalovať garážová brána :-)
  • @Everett_Young No ale vždyť je to pravda. Nikdy nechápu, jak nám mohla soužka Vaverková známkovat abstraktní malby. A jenom kvůli těm srandičkám, že moje modrá linie byla moc výrazná a ta oranžová nedostala prostor, jsem z výtvarky v kvartě měla trojku. :spike:
  • @Seans Tak abstraktní tvorba se mi naštěstí obloukem vyhnula, výtvarka nám skončila v tercii, ale vsadil bych se že jste neměli šest let hudební výchovy zahrnující hraní na flétnu a neustálé rozebírání vážné hudby pořád dokola. Takže i dva roky potom co to skončilo z toho mám takové trauma že si dodnes pamatuji všechny alternativní konce Labutího Jezera :wall:
  • @Everett_Young ono to ma viac koncov?! :O
  • @Everett_Young To my jsme měli vv a hv povinný do kvarty (potom už jenom děijiny umění=menší zlo), potom už jsem bych to s Jarmilkou nevydržela, ale na hudebku jsme celých šest let učitelku, o které si prostě řekneš, že to je frajerka jako blázen. Ta tu hodinu dokázala udělat tak zajímavou, že jsem se těšila i na Janáčk nebo na rozdělení žesťových nástrojů a a co potom teprve na moderní hudbu. Škoda, že takových po světě nechodí vícero.
    A všechny alternativní konce Labutího jezera znám kupodivu taky :-D
  • @Seans Samozřejmě, nic jiného bych ani od baletky nečekal, ale ty se toho účastníš dobrovolně, já se svým hudebním sluchem bych mohl hrát možná tak na buben a stejně by lidé okolo hledali jemný způsob jak mi naznačit ať toho nechám :D

@JoeGyry Pokud si dobře pamatuji tak čtyři.
  • @Taky pravda, já se toho teda účastním dobrovolně. Jo a ty hraješ na flétničku? :-)
  • @Seans Jak říkám, se svým hudebním sluchem to není možné, nakonec to musela uznat i naše učitelka. Ale to byl takový zvláštní extrém, jí sebrali učení češtiny a nechali jí jenom tu hudebku, kvůli průšvihům co udělala, návštěvou Národního Divadla do kterého jeli všichni v teplácích (a ona o přestávce usnula a pak jí vyvedli ven) až po třídní výlet kdy svojí třídu zamkla někde na chatě u Lipna, odjela pryč a klíče si odvezla s sebou :D Takže to byla taková malá válka mezi námi (tehdy ještě čtyři kluci ve třídě) a jí. A dělat interpretační rozbor všelijakých Beethowenů a Bachů ve čtyři odpoledne na nejhorší dvouhodinovce z celého týdne, bylo opravdu na zabití. Taky jsme dostávali do písemky úkoly jako zapisovat noty podle toho jak ona hraje na klavír (všichni co hrají na nějaký nástroj říkali že to má rozladěné a navíc hraje neuvěřitelně špatně) a nebo naopak vymýšlet noty které pak ona zahraje. Tohle bych nepřál nikomu :-)
  • @Everett_Young Vy jste měli ve třídě jenom čtyři kluky? To bych se asi zbláznila!
    To naše hudebkářka měla taky češtinu a hudebku, ale obojí přednášela tak nenásilnou formou, žes prostě měl dojem, že sis došel do nějakýho kroužku literatury a ne do hodiny. Třeba Čapkovy cestopisy jsem slyšela dvakrát, jednou v sekundě od Leničky, naší češtinářky a podruhé v kvintě od ní. A to byl teda sakra rozdíl, to jsem si fakt říkala, že nemůže být zábavnějšího čtení než právě těch cestopisů.
    Písemky z hudebky jsme psali na a,b,c, kdy otázka zněla třeba jak se jmenuje Dvořákova nejslavnější opera a odpovědi: Rusalka, Aquilla, Mořská panna, takže to se opravdu nikdo učit nemusel a stejně jsme si to pamatovali. A konec hudebky jsem začátkem septimy málem oplakala :-)
  • @Seans Nástup: 25 holek 4 kluci Současnost: 16 holek 2 kluci :D
  • @Everett_Young Tak to je docela drsný. My jsme celých osm let měli 22 kluků a 8 holek a v sextě ještě na rok přijel jeden borec z Maďarska. A musím říct, že na začátku jsem na sebe byla šíleně naštvaná, že jsem se nedostala do všeobecné, ale do přírodovědné třídy, potom jsem uvažovala, jestli od těch "přírodovědeckých umaštěnců" nemám přejít na čtyřletý, ale pak jsem byla tak strašně ráda, že jsem tam zůstala. :-)
    Mě se hrozně líbilo, že když bylo ve třídě málo holek, připadala jsem si tak nějak žádaná a když byl v sextě ples (a Peťan pro jistotu odmítl jít), to byla strkanice, kdo si najde partnerku! Když jsem se bavila s kamarádkou s humanitní třídy, kde to bylo zhruba naopak, říkala mi, že je to nehoráznej slepičinec, že se pořád jenom drbe drbe a drbe, že ti kluci si vytvoří vlastní partičku a je to celý o ničem. Zlatí umaštěnci! :-D
  • @Seans Jo, to je pravda, přesně tak to u nás vypadá. Když je ve třídě takovýhle nepoměr, tak to prostě dopadá špatně. To jak když teď chceme točit video na ples. Každá navrhuje něco jiného a žádná nechce ustoupit. Všechny jsou rozdělené do partiček po 2-4 a všechny se mezi sebou pomlouvají a nesnáší. Takže jsme si s Honzou (ano, jsme tam dva Honzové) prostě sedli kus od nich a máme pokoj. Ať si tam vymýšlejí, co chtějí. Z těch 16ti je tak nějak v pohodě asi tak nanejvýš 5 a to kdo ví jestli.
  • ( @Seans "..sansistickou třídu.." ;D) :twisted: =D
  • @Alef_peAlef Tak co, pokud vím, EY to kdysi tak sám nazval, ne?
    A přestože Sansa je moje oblíbená postava a prosím neřešme to už po stopadesátéšesté, pro Everetta to asi dívka snů opravadu nebude, takže nevidím v tomto slově žádný problém :-)
  • @Alef_peAlef Já to původně přečetl jako "sadistickou třídu" a chvíli jsem přemýšlel co tím @Seans chce říct :D
  • @Seans Jak to rozdělit... To je na dlouho, až to dopíšu, tak to sem odešlu, ale chvilinku to potrvá ;)
  • upraveno 4. října 2013
    @Seans stručne - Sansa 8 - 9 / 10 (až takmer lim-->10 ) ; :twisted:
    - u mne je ona taky oblúbená postava :oops:
  • upraveno 4. října 2013
    @Everett_Young Co chceš rozdělovat? Ty holky v tvé třídě? Tak jo, to já si ráda počtu :-)
    @Alef_peAlef A co se červenáš? Vždyť na tom není naprosto nic špatného a myslím, že sansafanoušků (dobře, i odpůrců) by se tady našlo povíce :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.