@Montezuma3 to je tak přesný :D rodičové se zrovna dívali na Hru o Trůny a když se mě u jedné postelové scény zeptali, co to jako má být, odvětila jsem: "To je HBO." :oops:
@MissUtahraptor ;D =D .. :arrow::idea: další námet - príbehy, povesti a vyprávanie letopisy starej chuvy, mohla by vedieť docela dosť o Zimách a letách, možno o dosť víc jak doposial povyprávala Branovi) (alebo starích postáv tej ..planety, napr. Aemonna v Nightwatch. (alebo kdo z Czitadelly má krúžok z historie toho sveta ? :p
Charizard sa mi nikdy nepáčil :P To skôr Dragonite (alebo ako sa volal tretí) na to sedí. V hre som vždy na začiatku volil Bulbasaura, ten bol rozkošný :D Vlastne som celú hru hral len preto, pretože tam boli rozkošní Pokémoni. Ako Cyndaquil
@MissUtahraptor Ja som druhú generáciu ešte prežil, Noctowl sa mi tiež pozdával, dokonca Lantern/Latern bol tiež zaujímavý a Lugia tiež, rovnako legendárni psy. Za katastrofu považujem Celebi+ vrátane. Sem-tam čosi rozkošné ako Mudkip či Piplup alebo Turtwig, ale keď sa to vyvinie, je to katastrofa. Keď som hral Sapphire, mal som Mudkipa, Mightyenu, Dustoxa a ku koncu, čo som to dohral (nie vyhreal), ešte takého elektrického psa, inak tam už ani nebolo čo chytať. Nič rozkošné, pekné ani nápadité. Vždy som na tom najviac obdivoval tú nápaditosť aj s vymýšľaním názvov typu Cyndaquil = Cinder + Quill alebo Typhlooson = Typhoon + Explosion a podobne.
Ja som sa na ľadového Eeveelutiona tešil, on si príde a tak neoriginálny. Skôr som čakal čosi ako takého kryštáľového psa :D Ale presne som tipoval, že ho ľadového pomenujú Glaceon a listového Leafeon. Tiež nie moc originálne. U mňa vedie Umbreon a Espeon. Espeon pretože vyzerá ako pekná psychomačka.
Obrázok prezretý -_- Práve si mi znčila predstavu Espeona. A Jolteon tam vyzerá, akoby kopal sám seba - elektricky :D
Komentáře
tu 26. nějak nechápu :D
Tenhle článek nakopnul teda hodně bloggerů k reakci. Ani se nedivim.
.. :arrow: :idea: další námet - príbehy, povesti a vyprávanie letopisy starej chuvy, mohla by vedieť docela dosť o Zimách a letách, možno o dosť víc jak doposial povyprávala Branovi)
(alebo starích postáv tej ..planety, napr. Aemonna v Nightwatch. (alebo kdo z Czitadelly má krúžok z historie toho sveta ? :p
Každopádně tady by mi asi ruka ujela a neměl bych výčitky.
V hre som vždy na začiatku volil Bulbasaura, ten bol rozkošný :D Vlastne som celú hru hral len preto, pretože tam boli rozkošní Pokémoni. Ako Cyndaquil
Obrázok prezretý
-_- Práve si mi znčila predstavu Espeona.
A Jolteon tam vyzerá, akoby kopal sám seba - elektricky :D