Volby

upraveno 4. října 2014 v Rozličný pokec
Koho volit? Koho nevolit? a proč?
1235736

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 2. října 2013
    @Thorar Jak říkám, nejspíš Piráti. Nebo tebe, pokud budeš kandidovat, ale jen pod podmínkou, že se se mnou rozdělíš o to co si po zvolení nakradeš :twisted:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Everett_Young Já tam jdu s čistejma úmyslama 8-O no možná si sem tam přihhraju nějakej kšeftík, i pro někoho jiného, však ten koláč je dost velkej a byla by škoda si nechat ujít příležitost, přece jen si to po té službě lidem zasloužim a přece to nenechám druhejm, no ne? =D

Mě to i přijde že se lidi styděj říct koho budou volit.
  • @Thorar Především je ještě čas si to rozmyslet. Velké strany jsou u mě zdiskreditované, u nových je sázka do loterie, jestli se aspoň pokusí dodržet volební program a nezničí je média (jak to udělali s VV a jak se teď pokouší o u Zemanovců). Jestli to musíš vědět, tak uvažuju o tom, že dám hlas Zeleným nebo Okamurovi (budu muset věřit, že to se zaváděním prvků přímé demokracie myslí vážně). A asi my exploduje hlava, jestli se do sněmovny opravdu dostane Andrej Babiš, kterému dají hlas stejní lidé, co nenávidí Víta Bártu (který aspoň sliboval protikorupční opatření, což taky potom dělal).
    @svoa00 no mě právě děsí že se lidé rozmýšlejí měsíc, týden před volbama.

To už jsi druhá co tu zmiňuje Okamuru. Mě se líbí jeho názory, někdy jsou teda až moc populistické, ale ne v až tak pejorativním významu. Ale jako politika si ho přdstavit nedokážu. Pro mě skončí jako Bárta, pokusí se na někoho došlápnout a oni ho zničej.

Babiš si ty hlasy pojistil mafrou, asi to je jediný člověk, strana u které nepochopim proč mu lidi hodí hlas.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Co se týče schodku státního rozpočtu, doporučuju se občas podívat na čísla, třeba tady:
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Státní_rozpočet_České_republiky

Dovolím si citát:
    Největší rozdíl mezi plánovanou a skutečnou bilancí nastal v roce 2009 (ministr financí Kalousek, premiéři Topolánek a Fischer), kdy oproti plánovanému schodku 38 miliard dosáhl skutečný schodek 192 miliard, což je zároveň i největší schodek v historii českého státu.
    @flanker.27 Co někdo neudělá pro rekord...
  • @flanker.27 Víš jak mě vyděsil ten obrázek v pravo v tom odkazu jsem myslel, že budu potřebovat brejle na blízko
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Thorar Já mám problém, že velké a "staré" strany volit nemůžu nebo mne zklamaly a z nových tam je jen Babiš (to asi ne) a Okamura (to ten lístek radši sežeru i bez kečupu!).
    Takže co včil?
    @Krisa A čím tě třeba zklamala nebo neoslovila SSO? Nebo jiné malé a staré strany?
    @Thorar Tak za staré a pro mne nevolitelné považuji ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, ODS, VV, TOP09. Zelení - s něčím souhlasím, ale u něčeho si ťukám na čelo (jsem docela "ekolog" a "ochránce zvířat", ale pokud to nejde jinak, upřednostím život člověka před žabičkou...), navíc mi přijde, že svoji šanci propásli a skutek utek. Piráti - s něčím souhlasím, bojím se, že jsou moc cáklí :P. SSO - obávám se, že to co by chtěli, je nesplnitelné a navíc si nejsem jistá, jestli je hurá vystoupení z EU dobrý nápad (a ta jejich reklama je příšerná :D ). SPOZ + Okamura = radši ten lístek sežeru. O DSSS a podobných nebudu ani mluvit. Na koho jsem ještě zapomněla?
    Jo, na Bobošíkovou - paní, která chce z EU, ale sedí v Evropském parlamentu, nechala se KSČM navrhnout na prezidentku a jediné, co se o ní v Evropském parlamentu ví je, že nosí kožené minisukně, fakt ne, děkuji :).
    @Krisa ten jejich spot je hlavně starej asi 4 roky a jejich program neni postavený jen na EU:-)

Bobo má dobrý nárazníky, to je asi jediný plus, jinak to je hrozná persona.
    @Krisa A kdo má splnitelný program? :-D Mě je nejbližší, to mi teď musí stačit :-)
    @Thorar SKL! =D
    @Krisa Ta se rozpadla dřív než se založila :-D
    @Thorar Ach, bylo to tak smutné :( Tak třeba příští Silvestr =D
  • upraveno 3. října 2013
    @Thorar mně se na SSO nelíbí víc věcí, ten program si ještě pročtu pečlivěji, ale momentálně na mě červeně bliká EU a nelíbí se mi ani placení školného.
  • @Tom Stát pod komunistickou vládou byl tak žhavý do komunistických reforem, že už v roce 1953 musel pomocí měnové reformy ožebračit vlastní občany, aby v nich mohl pokračovat. Vskutku, tehdy se nekradlo jako dnes, kam se na ně dnes hrabeme. Většina občanů v době komunismu kradla v práci, co se dalo - cukrářka dort pro tetu nebo zedník cihly, ze kterých si pak stavěl dům. Bravo. Kradlo se ve velkém, jenom to bylo jiným způsobem.

Add likvidace... fajn, že Čechy chtěli jako otrockou rasu, co bude pro říši na Ukrajině pěstovat obili, zabili by jenom ty, co by nedrželi hubu a krok a neopustili německý životní prostor v Böhmen und Mähren. To jako fakt? :roll:
  • @svoa00 měnových reforem bylo ve světě dost i v demokratických krajinách...jen u nás v Č(S)R byli za 20. století čtyři.

• @Dreamer Takže podle tebe je normální 5 let v některých přpídadech i víc let užívat si studetskýho života zdarma?
  • @M1on Pokud projde školné na vysoké, tak já budu muset začít vařit drogy, a Gardien se dá na vraždy na objednávku, protože nevidím jinou možnost jak to finančně utáhnout.
  • Abych přispěl svou troškou do kafemlejnku - budu volit Svobodné. Tečka.
  • @Everett_Young tak místo diskuzí na internetu budeš v tescu za kasou =D
    Třeba pak lidi přestanou studovat sranda obory a vymizej studenti co jsou na škole jen kvůli výhodám a prodlužujou to.
    @Amberjack Čárka.
    @Thorar Vykřičník.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.