Volby
Koho volit? Koho nevolit? a proč?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Celá moje rodina volí TOPku.
Pokud by ten dům byl všechno co mám, tak proč od něj utíkat?
Mě šlo s třetí říší hlavně o to že neruinoval průmysl a zemědělství a celkově infrastrukturu, to co nám tu zbylo po komančích snad ani nestojí za řeč ;)
to je ono při podpisu mnichova moc dobře věděli co je zač.
Ty si nějak neuvědomuješ, že všechny podniky v ČR museli najednou počítat s celosvětovou konkurencí a Škoda třeba padla právě kvůli mnohonásobně menšímu kapitálu než měli ostatní firmy obdobného rázu. Nepopírám, že se rozkrádalo, ale uzavřený trh, který najednou přerostl v otevřený ve spojení s pofidérním právem, byl pro hodně firem masakr.
Je mi jedno kdo tam diktaturu vedl, šlo mi o to kolik lidí při tom skoku zemřelo.
Připomíná mi to jinou diskuzi, kdy byl argument, že české lesy byli v plusu dokud měli znárodněný majetek, když se vrátil tak byli najednou v mínusu.
Proč to vytahuju? No protože zbrojovka byla znárodněna a pak privatizována. A nebyla sama. Takže zjednodušeně Stát přišel o 70 % "nakradených" příjmů, pokud si tak potrpíš na detaily.