@Thorar Ty jo, to nevím, ale CV jsem poslala mnohem víc, než jsem absolvovala pohovorů. Koukám se téměř každý den na nabídky práce a odpovídám. Ptáš se, protože chceš říci číslo, po kolika to mám vzdát?
@Thorar Odhadem asi 30-40. Zatím to nevzdávám, ale už z toho mám docela těžkou hlavu (nechci říci přímo deprese, ale jsem z toho fakt v háji). Přemýšlela jsem o "dočasné" brigádě, ale abych se mohla zúčastnit toho projektu praxe, tak musím být vedena na pracáku, což znamená brigáda maximálně do 4000 hrubého/měsíc, což v podstatě nemá smysl (v HK je maximálně call centrum či pokladna, což je oboje vopruz a mimo HK to není ani a náklady).
@Montezuma3 Mě taky ne, ale u nás je obří call centrum T-Mobile (O2 ne) a já T-Mobile ze srdce nenávidím kvůli jejich "vtipným" reklamám (je mi z nich blivno).
@Krisa Psychoanalyticky pro vnitřní intervenci jsou příslušníci ve služebním poměru, kteří slouží jako poradci pro oblast psychologickou (ve spolupráci s přítomným psychologem) a sociálně právní pomoci pro příslušníky AČR nasazených v zahraničních misích.
@Krisa tak nech sa ti podarí nájsť nejký dobrý flek, neco zajímavé, v obore, aj jakž-takž dobre ohodnotené :-) to jen ja mám ted nejaký ..*spleen ;D) :/( :'-( Sansaá ! :P:-P:oops:=D
Keď som povedal, že by som sa nedivil, keby si Američania mysleli, že Slovensko je ešte furt v Uhorsku, robil somsi srandu. Teraz vidím, že podaktorí to spĺňajú.
BTW Chcel by som sa spýtať bratov čechov, ako v súšasnom období politicky prežívajú susedstvo s Irákom.
Komentáře
Jinak:
http://www.prag.diplo.de/Vertretung/prag/cs/02/Stellenangebote__Praktika/__Stellenangebote__Praktika__cz.html
http://ceskatelevize.jobs.cz/?brand=prace.cz&trackingBrand&rps=77&ep
to jen ja mám ted nejaký ..*spleen ;D) :/( :'-(
Sansaá ! :P :-P :oops: =D
@Alef_peAlef Děkuji :)
EDIT: vlastně už podle nadpisu článku se dá obvykle vcelku přesně odhadnout, jak budou komentáře vypadat
BTW Chcel by som sa spýtať bratov čechov, ako v súšasnom období politicky prežívajú susedstvo s Irákom.