Bude se odkládat? Mám na papírech asi tak půltuny poznámek a přepis na koomp vždy padne na tom, že parta podobných šílenců (v tom nejlepším smyslu) vydala mod Fallout 1.5 a každé zapnutí kompu záhy skončí tam (včera dohráno)... To se fakt blbě přepisuje povídka. No a kdyby se neposunovalo, tak bych musel přepsat dnes (nějaká dovolená bez techniky) a to je tak absolutní nestíhačka, že bych na to rovnou rezignoval... a to bych při takto nádherném tématu nerad.
Ufff, trochu mě zpracování diskuze mate - při nakliknutí náhledu článku (má v názvu Ice & fire) vidím i svůj "nový příspěvek (strana 2)" při rozkliknutém článku se zabalí diskuze jen na jedinou stránku a nevím, jak ji rozkliknout... nějak mi to blbne. :o(
- fascinující, při přidání druhého komentáře na stranu 2 komentářů se na původním objevilo tlačítko "více komentářů" ... opravdu facinující.
Já včera přidala další dva řádky, takže dohromady už mám skoro celou jednu stránku :) Pokud by posunutí termínu někomu pomohlo, rozhodně jsem pro. Navíc ta půl tuna poznámek od @Jaye zní slibně.
No mne do planovaneho ukoncenia veldiela neplanovane skocili svokrovci na navstevu :). Tiez som pre jemne posunutie (a ako hlavny rozvracac terminov beriem akekolvek buduce vytky na seba, takze ak si chce niekto zanadavat, tak prosim do PM, nech neobtazujeme vsetkych okolo) :)
@Jay Protože při rozkliknutí celého článku se z diskuzního fóra přesuneš na web a tam se vždycky zobrazuje jen první strana komentářů. Teprve kliknutím na "více komentářů" se dostaneš zase zpátky na fórum.
Komentáře
To jsem rád, že se líbí.
Jedno téma se mi pěkně trefilo... a jedno... no, nene, do toho jdu. :o)
Nebo snad už někdo něco napsal?
- fascinující, při přidání druhého komentáře na stranu 2 komentářů se na původním objevilo tlačítko "více komentářů" ... opravdu facinující.
Protože při rozkliknutí celého článku se z diskuzního fóra přesuneš na web a tam se vždycky zobrazuje jen první strana komentářů. Teprve kliknutím na "více komentářů" se dostaneš zase zpátky na fórum.