6. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 8. září 2013 v Povídky
«13

Komentáře

• Díky za zveřejnění :applause: Témata vypadají velice dobře :-)
  • To máme ale hezkej srpen, což? :-)

To jsem rád, že se líbí.
  • Témata vypadají zatraceně dobře :) asi si budu muset hodit kostkou.
  • @Dreamer Můžeš napsat od každého něco :-D
  • Anebo všechno dohromady :twisted:
  • To by mohlo vypadat velice zajímavě :-D
  • Hmmm, že bych se po dlouhé době...

Jedno téma se mi pěkně trefilo... a jedno... no, nene, do toho jdu. :o)
  • Romantik Jay. :twisted:
  • upraveno 27. září 2013
  • upraveno 27. září 2013
    @Hildegarda Tví čtenáři tě postrádali už minule... To nám přece nemůžeš udělat :-)
  • @Michelle Hildegarda očividně míří mnohem výš než mezi fanouškovské povídky zde :D
  • @Everett_Young Však na nás si to může ozkoušet a pak to poslat dál :-D
  • @Michelle @Everett_Young no ja mam vzdy iba tie najvyssie ciele ;)
  • @Hildegarda Vítězství ve zdejší soutěži je přece dostatečně prestižní záležitost :-D
  • Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se, to je můj jediný cíl :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • upraveno 27. září 2013
    @Branislav_Gepeto Hej. Ako sa volala tvoja poviedka? Na webe su len nazvy vsetkych, ktore im prisli. A das niektorej hlas?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ak sa k tomu včas dostanem, možno zahlasujem. Moja bola Mizareyská legenda.
  • Taková blbá otázka... Existuje možnost, že by se posunul termín odevzdání? :anxious:
  • Pomalu se blíží čas, kdy toto téma bude nastoleno. =D
    Nebo snad už někdo něco napsal?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    To zase bude srandy kopec.
  • Píšu pomalu, ale jistě a je tu reálná možnost, že to stihnu v termínu :anxious:
  • Boží mlýn Dreamer. :-)
  • No zatím si dáváte načas, tak doufám, že to jen cizelujete... :-)
  • A proto by bylo nejlepší to posunout :-D O týden či dva :anxious:
  • Bude se odkládat? Mám na papírech asi tak půltuny poznámek a přepis na koomp vždy padne na tom, že parta podobných šílenců (v tom nejlepším smyslu) vydala mod Fallout 1.5 a každé zapnutí kompu záhy skončí tam (včera dohráno)... To se fakt blbě přepisuje povídka. No a kdyby se neposunovalo, tak bych musel přepsat dnes (nějaká dovolená bez techniky) a to je tak absolutní nestíhačka, že bych na to rovnou rezignoval... a to bych při takto nádherném tématu nerad.
  • JayJay
    upraveno 22. října 2013
    Ufff, trochu mě zpracování diskuze mate - při nakliknutí náhledu článku (má v názvu Ice & fire) vidím i svůj "nový příspěvek (strana 2)" při rozkliknutém článku se zabalí diskuze jen na jedinou stránku a nevím, jak ji rozkliknout... nějak mi to blbne. :o(

- fascinující, při přidání druhého komentáře na stranu 2 komentářů se na původním objevilo tlačítko "více komentářů" ... opravdu facinující.
  • Já včera přidala další dva řádky, takže dohromady už mám skoro celou jednu stránku :) Pokud by posunutí termínu někomu pomohlo, rozhodně jsem pro. Navíc ta půl tuna poznámek od @Jaye zní slibně.
  • No mne do planovaneho ukoncenia veldiela neplanovane skocili svokrovci na navstevu :). Tiez som pre jemne posunutie (a ako hlavny rozvracac terminov beriem akekolvek buduce vytky na seba, takze ak si chce niekto zanadavat, tak prosim do PM, nech neobtazujeme vsetkych okolo) :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Jay
    Protože při rozkliknutí celého článku se z diskuzního fóra přesuneš na web a tam se vždycky zobrazuje jen první strana komentářů. Teprve kliknutím na "více komentářů" se dostaneš zase zpátky na fórum.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.