@MissUtahraptor So snehom sa vie vyhrať aj náš pes. U nás väčšinou idú dažde a listopád ruka v ruke čiže lístie je mokré a tvorí akúsi tapetu ciest. Zato so snehom sa vie vyhrať až až, pretoe ten stíha byť aj suchý. Hlavne mu nohou odkopávam hrudy snehu a on sa na ne potom pajedí. :D
@Branislav_Gepeto Náš je doslova sněžný krtek- skočí do sněhu, rozplácne se v něm a plazí se po břiše, hlavou ryjíc střídavě na jednu a na druhou stranu. Naivně jsme předpokládali, že s koncem zimy ho to přejde, ale on to dělá dál i na trávě (jakkoli dlouhé) a tak čekám to samé i u listí. A na lítání a skákání nepotřebuje nic ale zase využije všeho. Oblíbený fígl poslední doby je odvést pozornost a skočit mi přes rameno, když u něj klečím a z nějakého důvodu ho nechci pustit za sebe. :D
@Branislav_Gepeto Třeba bys tvrdil něco jiného, kdyby Tě nějaký pablb přeskakoval a při odrazu o Tvé rameno Ti nedopatřením třískl hlavou o futro... ;) A hrabat Borýnek taky trochu umí. I když mnohem větší zábava je válet se v hovnech a mršinách... :roll: (A hádej, kdo ho po TOM myje... :D)
@MissUtahraptor Váľanie v hovnách a mŕtvolkách tiež poznáme. Nášmu dokonca aj chutí konzumácia výplodov iných organizmov. Potom mu musíme umývať celú papuľu.
@MissUtahraptor To jsem si říkala taky, ale pak mi došlo, že ty rozkošné zoibečky a tlapičky by mě rok rozkošně pohryzkývaly a potrhávaly, takže už ho tolik nechci :D
@Branislav_Gepeto ..alebo rozmýšla, jako sa dostane dole :twisted::-) (po tom, čo zbadal, že vyôliezol na tenký konár na samý vrch zoschnutého, starého stromu, atušim ešte naklánajuceho sa nad okraj zrázu =D:anxious:
@Nevada nj, však jo, jej šikovnosť a obratnosť pri lezení, a najma imunitu proti výškam by som chcel mať tieč =D ale ne všetky šelmy majú takúto absenciu strachu, napr. psy sa (vačšinou) desne boja výčok =D
Komentáře
Naivně jsme předpokládali, že s koncem zimy ho to přejde, ale on to dělá dál i na trávě (jakkoli dlouhé) a tak čekám to samé i u listí.
A na lítání a skákání nepotřebuje nic ale zase využije všeho. Oblíbený fígl poslední doby je odvést pozornost a skočit mi přes rameno, když u něj klečím a z nějakého důvodu ho nechci pustit za sebe. :D
A hrabat Borýnek taky trochu umí. I když mnohem větší zábava je válet se v hovnech a mršinách... :roll: (A hádej, kdo ho po TOM myje... :D)
Tak to je naprosto ťuťu. To chci :)
jako puma
ale ne všetky šelmy majú takúto absenciu strachu, napr. psy sa (vačšinou) desne boja výčok =D