Obrazárium

upraveno 4. června 2017 v Rozličný pokec
1313234363766

Komentáře

• To je nadšení :-D Krásný psík.
  • @Nevada @Branislav_Gepeto Tak přesně to samé dělal náš broučínek ve sněhu (v době padajícího listí byl ještě moc malý... =D). :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @MissUtahraptor So snehom sa vie vyhrať aj náš pes. U nás väčšinou idú dažde a listopád ruka v ruke čiže lístie je mokré a tvorí akúsi tapetu ciest. Zato so snehom sa vie vyhrať až až, pretoe ten stíha byť aj suchý. Hlavne mu nohou odkopávam hrudy snehu a on sa na ne potom pajedí. :D
  • @Branislav_Gepeto Náš je doslova sněžný krtek- skočí do sněhu, rozplácne se v něm a plazí se po břiše, hlavou ryjíc střídavě na jednu a na druhou stranu.
    Naivně jsme předpokládali, že s koncem zimy ho to přejde, ale on to dělá dál i na trávě (jakkoli dlouhé) a tak čekám to samé i u listí.
    A na lítání a skákání nepotřebuje nic ale zase využije všeho. Oblíbený fígl poslední doby je odvést pozornost a skočit mi přes rameno, když u něj klečím a z nějakého důvodu ho nechci pustit za sebe. :D
    @MissUtahraptor Za toto by som neviemčo dal. Náš si kráti voľné chvíľky tým, že hrabe do zeminy a potom je celý špinavý. A ja ho musímumývať :D
  • @Branislav_Gepeto Třeba bys tvrdil něco jiného, kdyby Tě nějaký pablb přeskakoval a při odrazu o Tvé rameno Ti nedopatřením třískl hlavou o futro... ;)
    A hrabat Borýnek taky trochu umí. I když mnohem větší zábava je válet se v hovnech a mršinách... :roll: (A hádej, kdo ho po TOM myje... :D)
    @MissUtahraptor Váľanie v hovnách a mŕtvolkách tiež poznáme. Nášmu dokonca aj chutí konzumácia výplodov iných organizmov. Potom mu musíme umývať celú papuľu.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    To mi připomnělo jak náš pes miloval když na louku vyváželi močuvku či co, to byla síla, ten si rochnil :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. října 2013
    To je napínavější než souboj Hory s Ohařem. A ještě ty vrány jak tam buzerujou. :D
  • Chudák ta mourovatá číča - proti všem :-D
  • @Montezuma3 si uzatvárajú sázky, ty vrány =D :twisted:
  • @Montezuma3 =D tá 1 vrana jak tam šikanuje tú bielu kočku, jak jej chytá chvost, vždy ju klofne do končeku :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ta černá kočka je temný pán a ti ptáci jsou jeho služebníci :D
  • Tak trochu jsem doufal, že se ty kočky v jednu chvíli otočí a zakousnou pro všeobecný pořádek věcí každá jednoho ptáka, než se do sebe zas pustí..
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa Ten čumášek! A tlapišky! :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @MissUtahraptor To jsem si říkala taky, ale pak mi došlo, že ty rozkošné zoibečky a tlapičky by mě rok rozkošně pohryzkývaly a potrhávaly, takže už ho tolik nechci :D
  • @Krisa Dobrý, takhle daleko se mé myšlenky nikdy nedostanou. :D
    @Krisa
    Tak to je naprosto ťuťu. To chci :)
  • TomTom
    upraveno 16. října 2013
    To posledn vyzerá ztoho snehu tak nadšene :D
  • upraveno 3. listopadu 2013
    @Branislav_Gepeto ..alebo rozmýšla, jako sa dostane dole :twisted: :-) (po tom, čo zbadal, že vyôliezol na tenký konár na samý vrch zoschnutého, starého stromu, atušim ešte naklánajuceho sa nad okraj zrázu =D :anxious:
    Spíš moc přemýšlíš ty. Tohle je pro pumu hračka.
  • .. už som sa zlakol , že to je stínokočka ...(jak vlastne vyzera stinokočka ??)
    upraveno 3. listopadu 2013
    Inak ten stredný mi desne evokuje Tyriona :D
    @Depresor
    jako puma
  • @Nevada nj, však jo, jej šikovnosť a obratnosť pri lezení, a najma imunitu proti výškam by som chcel mať tieč =D
    ale ne všetky šelmy majú takúto absenciu strachu, napr. psy sa (vačšinou) desne boja výčok =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.