@Černá_Alison Já vesnickejch rvaček zažil jen pár, ale jsou takové klidnější, docela úsměvné pro nezaujatého diváka, přece jen se rveš s někým koho zejtra zase v hospodě potkáš a dáte panáka :-)
@Thorar Právě :-)) Po rvačce je klid, hormony se vybouří a u baru se to všechno srovná s vědomím, že příští sobotu,..:-D Málokdy v tom je víc než přebytky mladické energie :-D
@brbr Aku znacku? Ja aom prave mala svagrinej kolac zo 74% cokolady :dance: Inak objavila som cokoladu na varenie Manner - 50% kakaa, 2 eura, ale tie kolace...hmmm...
@Hildegarda Klasické rumové pralinky z Orionu. Ale pravděpodobně to byla jen nějaké lokální chyba. Dneska jsem dávala zkusit mamce, jak jsou hnusné a vypadá to, že ty nepodarky jsem snědla včera a dneska už byly normální :-) Čokoladové jsem naposled pekla varinatu na brownies s ostružinama (a před tím s malinama). Taky dobré.
Hostina pro vrány, vydaní s pevnou vazbou, čteno zatím třikrát v rodinném kruhu a vazba je v troskách :evil: rozviklaná vazba je i u všech ostatních dílů (ani jeden nebyl čtený víc než třikrát). Pevnou vazbu bych ke koupi určitě nikomu nedoporučovala, to už raději ty ošklivé paperbacky, ty snad vydrží víc.
Taky milujete když se cpete sushim a zaskočí vam wasabi, rozbrečíte se, vyprsknete rejži na monitor, smrkáte, rozteče se vám krev a fakt si to jídlo vychutnáte?
@Krisa ÚPSvaR ponúka 1 takú možnosť -absolventská prax sa to volá, je to dotované (štátom,, neco dostáva absolvent (ale ozaj len nejakích 1600 - 3 tis.mesačne), a neco dostáva na absolventa tá firma, kt. ho prijala(ale na túto prax sa príjima takmer automaticky, hned, - žiadne výberové, žiadne velké pohovory a pod."doprosíkavanie sa"), je to tuším na nekolik, 2 - 3 - 6max. mesiacov, a je to celkom šikovné (aspon mne sa tak videlo - pár mojich známich, čo nemohli inde nič zohnať a uchytiť sa, tak išli na túto prax, zvačša rozne elektropredajne, nábytky, a pod., nejaké malé-stredné lahšie výroby, cnc-mašiny, a pod., elektronika, e-technika, a pod.lahšie montáže, AutoCADy a pod...), tieto firmy si ich zaučili,overili za tú dobu, a už tam aj zostali potom u nich na tpp.
Já jsem zapsaná na pracáku do projektu EU "Odborná praxe pro mladé do 30 let". Akorát smlouvu můžu podepsat až po 4 měsících na ÚP, na což ještě musím chvilku počkat, tak se zatím snažím něco sehnat dama. Jde o to, že EU může dávat 6-12 měsíců organizaci plat pro člověka do 30 let bez praxe...což mi přijde super, protože i kdyby mě po roce vyhodili, tak už budu mít nějakou praxi (či "odpracováno", kdybych pak třeba měla "nepracovní" plány), tak by následné hledání práce snad nebylo tak katastrofální. Akorát je trochu problém, že se to čerstvě rozjíždí, tak doufám, že o to budou mít nějaké organizace z mého oboru zájem...
@M1on Jasně ;). O víkendu jsem byla an závodech, kde byl autobus strany ANO a na něm byl nápis "Zajistíme lidem práci", tak jsem měla chuť tam zajít a zeptat se jakou a jak :D
@Thorar Uvažovala, ale nechci = zatím se snažím sehnat práci v oboru a když to nepůjde (ani s tím projektem), tak holt budu muset dělat něco jiného :(.
Komentáře
Ale jestli potřebuješ knihy stěhovat, deštník si nevezmu abych nepopouzel :D
Inak objavila som cokoladu na varenie Manner - 50% kakaa, 2 eura, ale tie kolace...hmmm...
Čokoladové jsem naposled pekla varinatu na brownies s ostružinama (a před tím s malinama). Taky dobré.