@M1on Buďto si najdi nové tituly (onehdá jsem četla Kmotra a bylo to fakt dobrý, to moc doporučuju; anebo fantasy literatury je milión, tam si určitě něco vybereš) anebo udělej revoluci a postav se svým absolutistickým rodičům! :-)
@M1on Co je na tom tak pekelně top secret, já se tady taky klidně poníženě přiznám, že jsou mi dvě desetiletí a Everettovi bude 18 nebo 19 když maturuje, ale nemám důkazy :-)
@Rolandzee-Zafira-Winterfell No já většinou fakt neusnu. Anebo jsou poblíž nějaký holky chochotající se nad ženskýma časopisama nebo zapáleně diskutující kluci, že mě to probudí, kdybych už zabírala :-)
@M1on Nebylo by, kdyby na to někdo posledních sedm let z vysoka nekašlal a neříkal si že to přece zvládne jako nic. Maturity se nebojím, ale spíš toho aby někoho z nich nenapadlo dát mi "neklasifikován" nebo nějakou podobnou blbost. Přece jenom, některým učitelům je dost proti srsti že by měli nechat maturovat člověka který tu školu celou proflákal :-)
@M1on Ne, nikdy, vždycky jsem si ohlídal 75% docházky. Ale ze starší generace učitelů jsou tam proti mě hodně protesty, mámin bratranec tam dělá ředitele, takže od něj vím že si na mě dost stěžují.
@Seans nene, v pohode, práveže zrovna dnes tie ´kecy´ aj ocenujem, na tento takmer "novembrový ne-čas (som si len zmyslel to ted ist zohnat, a nechcel som rušit moc off-topicom ;:}
@Seans S učiteli do 35 let vycházím celkem v míru ale ti, co jsou o dvě generace starší mě nesnášejí. Hlavně proto, že většina těch lidí náš gympl sama vystudovala a dalo jim to dost práce a teď je prostě sere když to prochází někdo kdo z té školy nemá žádný respekt.
@Everett_Young Maturitu bych nehrotila, tu dá každej blbeček, spíš se uč na vysokou nebo se přemísti v čase a dělej sočky (pokud jsi tak neučinil). Kamarád chtěl jít na molekulární bilogii, kde berou asi 30 lidí z tisíce a právě ty sočky se mu docela vymstily, že na to kašlal a přitom byl chytrej a měl na to...
Komentáře
@Seans Ano, je mi 18. A jestli mě někdo pustí k maturitě, to se uvidí v pololetí =D
(som si len zmyslel to ted ist zohnat, a nechcel som rušit moc off-topicom ;:}