Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
Koupila jste si právě krásnou novou sukni a ještě k tomu za dobrou cenu? Máte nového oblíbeného herce? Řešíte dilema, jestli lepší řasenky mají u Loreal nebo u Oriflame? Nevíte, co si máte obléct na celodenní výlet, když má pršet, ale postupně se vyjasňovat? Už zase netušíte, co budete vařit? Přinesl si váš manžel domů lesklé šusťáky, které letěly naposledy tak v osmdesátých letech a ještě se rozhodl, že vás v nich bude doprovázet při běhání? Řešíte, jestli si máte koupit další šaty s puntíky, i když doma máte už troje? Potřebujete někomu sdělit dojmy z filmu, který jste celý probrečela, jak to bylo dojemné? Musíte si postěžovat, že jste si koupila boty na podpatku a ta blbá štekle upadla už při prvním použití? Máte potřebu někomu ukázat svoje nové náušnice, koťátko nebo dítě? Už potřetí v tomto týdnu musíte žehlit a manžela ani nenapadne, aby aspoň umyl umyvadlo? Leze vám na záchodě hnusný velký pavouk a vy zaboha netušíte, co s tím budete dělat? Chcete se zeptat, jestli někdo nezná obchod s levným a nerůžovým dětským oblečením? Musíte si postěžovat, že se na vás celou dobu úchylácky díval jeden chlap v autobuse, i když dobře viděl prstýnek, anebo vás trápí, že i když jste měla sukni-bederní roušku, tak si vás nikdo ani nevšiml? Štve vás kamarádka věčným kecáním o okurkách a vám ani nezbyde čas jí sdělit, jak vám pěkně rostou ředkvičky? Velký zlý prodavač vám dneska nechtěl vyměnit tenisky, které nutně potřebujete do aerobiku a ještě byl protivný? Máte takovou tu typickou ženskou depku? Chcete někomu nutně doporučit nějakou knížku a nikoho to nezajímá? Jste těhotná?

A jediné, co vám na to vaši muži, kluci, přátelé, známí kamarádi, bratři, přítelové, otcové či dědečci řeknou jsou obvyklé průpovídky typu: Můžu si přidat? No a co má být? Ty naděláš! To si ze mě děláš srandu, ne? A kvůli tomuhle tady celej den vyšiluješ? Dones mi další talíř. Neruš, hrajou naši!

Jděte s tím do nově založené diskuse, kde si můžete vylévat srdce, nad jakýmikoli "kravinami" se vám zamane, řešit do nekonečna oblečení, vztahy, děti, no prostě takové ty typické ženské bolístky! Je to tu zde naprosto bez cenzury a mužům se zásadně zakazuje do čehokoli rýpat a pohoršovat se tu, můžou pouze chválit své ženy, jak jsou šikovné, krásné, chytré a prostě úžasné.

image
19899101103104106

Komentáře

  • @Krisa som si prave uvedomila, ze doma mam zo zlata a striebra iba stopove mnozstvo v pocitaci :).(Snubny prsten sa nerata)
  • Zítra jdeme na preventivku a dítko se už týden různě otlouká (a druhé ho kouše a otlouká), aby se panu doktorovi líbilo :wall:
  • @brbr To vidim na socialku ;)
    Bud rada, ze len na preventivku, ja idem s nou na MRI. Sranda velika :(
  • @Hildegarda Co je MRI??? Zní to strašidelně.

    U pana doktora měl maluch už nasazené tričko, takže to pokousané rameno viděla jen sestřička. Takže sociálka se nekoná :dance:
  • @brbr magneticka rezonancia. Urcite poznas z Housa. Ten pekny tunel, kde buchaju kladivka.
  • @Hildegarda Jo, tak to znám. Snad budou mít nějakou dětskou verzi, možná polepenou zevnitř poníkama. :-)
    Chudák malá, ale třeba ji nakukáš, že je vlak v tunelu, když je takový vláčkomil.
  • @brbr Poniky tam praveze nemaju, takze ide do celkovej anestezy :(
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 14. září 2013
    @Hildegarda Cože ?!! Celková anestezie kvůli blbýmu MRI ?
    Tak tomu říkám brutal.
    Možná by stačilo dítěti vysvětlit, že má ležet v klidu ???
    Nebo ho prostě jenom přispat dormikem nebo nečím podobným...
    Jak je starý ?
  • @Phoebea 2,5
    25 minut s buchajucimi kladivami v tuneli asi nevydrzi bez pomoci medikamentov :(
  • upraveno 14. září 2013
    @Hildegarda pravda bohužel to jinak nejde a nepřibližuj se k tomu s kovovými věcmi.Napadlo mě, že bych si takhle mohl i zrušit mobil nebo karty s čipem.(možná to je blbost).Párkrát jsem už na MRI byl
  • @Hildegarda nepomohlo by mu len zapchať uši vatou ? na tú chvíli, ovšem, ak by to nevadilo mri-scanovaniu (čo by ale trocha vaty v ušiach nemalo prekažať)
  • upraveno 14. září 2013
    @Rolandzee-Zafira-Winterfell dostane špunty do uší,který odstraní takových 50% hluku.Možná maj pro děti vymyšlený něco lepšího
  • @Hildegarda Možná jen vkládáš málo důvěry ve své dítko. Třeba to zvládne. Chápu že pro 2,5 leté dítě je půl hodiny v klidu téměř zázrak (já to nezvládám ani v 18ti :-) ) ale bylo by lepší jen nějaké utlumení, protože celková anestezie není zrovna nejzdravější.
  • @Everett_Young nedokážeš být půlhodky v klidu? =D Já vždycky potřebuju polknout asi každý 3 minuty :-D
  • @M1on Nejde o polknout. Nedokážu sedět 45 minut v lavici a dávat pozor na to o čem se mluví ať mě to zajímá sebevíc. Většinou to končí tím že se spolužákem hrajeme hokej s propiskami, vyrábíme vlaštovky nebo něco podobného. Ležet 30 minut bez hýbání a jakékoli činnosti, to bych se zbláznil.
  • @Everett_Young Tak to já bych těch půlhodin mohla zase proležet hned několik. Když jsme někde na dovolené, tak je pro mě největší slast si lehnout někam do trávy ve spacáku, dívat se do stromů (ty stromy jsou podmínka) a přemýšlet o těch největších kravinách, třeba jestli zelený a fialový lentilky chutnají stejně. Jo, přesně tohle mám ráda :-)
  • MRI je neuveriteľné debilná vec, našťastie som ju zažil len 3x za život ale sú strašné spomienky. Hluk je otrasný, veľmi zle a nepohodlne sa tam leží, svetlo je otravné, človek sa nemôže ani poškrabať, už sa "teším" na kontrolu.
  • upraveno 14. září 2013
    tsss takový mladý lidi a už MRI
    @Everett_Young jseš hyperaktivní ?
  • @Seans Když jsme byli dřív někde třeba u moře tak mě vždycky museli rodiče vyhánět po hodině ven z vody protože jsem byl úplně prochladlý a měl jsem modré rty z toho :D Přesně o takovýchto tématech vedeme občas o hodinách diskuze pokud je probíraná látka velmi nudná. Ležet hodinu nebo více jen tak bych nedokázal, leda tak když si u toho můžu číst nebo nějak jinak zaměstnávat hlavu.
  • @Everett_Young U moře mě taky nebaví, protože je tam neskutečně hnusný vedro a všude lidi, lidi, lidi a vřískající sourozenci. Byla jsem jednou v životě v Chorvatsku a to mi stačilo, naštěstí jsem se loni vyhnula rodinné Itálii a jela jsem radši ke kamarádce na chatu. Tam mě to taky neba :-)
    A strašně mě nebaví opalování. Hlavně u mě, která je celej rok bílá jako zombí, je to docela ztráta času :-)
  • @Seans A taky tě rodiče vyháněj na slunce =D
  • A strašně mě nebaví opalování. Hlavně u mě, která je celej rok bílá jako zombí, je to docela ztráta času
    :applause: S tímhle musím naprosto souhlasit. Jediné kdy se opaluuji je když něco děláme na zahradě, ale to je spíš tím že jsem celý den na slunci takže se prostě opálím. Ale to nějak úmyslně vyhledával se říct nedá. A vůbec, jaký je rozdíl v chuti zelené a fialové lentilky?

    @M1on Za každý rok na gymplu máme na kontě 1-2 rozbitá okna a k tomu sem tam nějakou další vylomeninu (nic co by mohlo někomu ublížit), takže asi jo. Ale vedení školy se rozhodlo nám letos naše snažení zkomplikovat a namontovali nám ty debilní plastový okna! Takže jsme zatím vymysleli že místo fotbalu budeme po škole hrát vrh pětikilovou koulí. :twisted:
  • @M1on Ne, rodičům je úplně jedno, jestli jsem na slunci nebo ve stínu, já se fakt neopálím, buď jsem bílá nebo červená. Ale nějak jsem nepochopila, kam tím směřuješ :-)
  • upraveno 14. září 2013
    @Seans no mě furt rodiče na zahradě vyháněj na slunce =D a mě to na zahradé nééééééééééééébaví.
  • @M1on Tak to se nezapomeň namazat krémečkem, vzít si Onu dnes nebo Květy a na tom sluníčku si to pěkně užít :-D
  • upraveno 14. září 2013
    @Seans to je obvykle během jednoho dne přečtený naštěstí jsem zalezlej pod stromem.
    Letos jsem si luxusně spálil koleno(čti vysoký čelo) a ksicht a krk.
  • @M1on No ještě že toho Rosamunde Pilcherová a Danielle Steelová napsaly tolik, to je typické čtení na opalování a na slunko. A žádnej strom, hezky běž chytat bronz na ten největší pařák, není nad zlatý dekolt :-P
  • upraveno 14. září 2013
    @Seans právě pro tyhle chvíle si šetřim Zaklínače.Bojim se co se stane, až mi dojde :-|
  • @M1on jestli si chodíš na zahradu jenom sednout pod strom, tak bych si nestěžovala. Horší je, když z těch stromů začne padat ovoce vhodné k výrobě pálenky nebo listí :spike:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.