Novinky o natáčení 4. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 21. ledna 2014 v 4. řada
135678

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Mezi Brienne a Tywinem je Ellaria?
  • Birenne je z porcelánu? :O
  • @Nevada jo to by měla být ona
  • @sveva mne sa bledé holky páčia, nemám rád tie neprirodzene tmavé/solárkové dievčatá. Len ona medzi ostatními naozaj svieti ^^

btw kto je tá kučeravá žena z druhej fotky (tá pod Lorasom a Brienne)
  • @JoeGyry Jj, v pohodě. Já už si za svůj život vyslechla tolik poznámek na svojí kůži, že mám tendenci se při sebemenší zmínce o vápence apod. ohrazovat. :-)

To pod Lorasem a Brienne bude asi Ellaria, ne? (Odhaduju podle tvaru brady a rtů z té první fotky.) Akorát ty vlasy jsou tam nějak divně, no. :-D
  • @Johnny Do té role se celkem i hodí.
  • @Everett_Young Jo, taky si myslím, ačkoli jsem ho nečekal takhle brzo..
    upraveno 8. září 2013
  • @Nevada Nééééééééé!!!! O mého (ne)oblíbeného megalomana by nás přece nemohli ošidit!!! :-o

Vypadá dost solidně a s dobrým kostýmem (=D) bude perfektní braavoský bankéř. :)
    Myslíš, že si na to většina diváků vzpomene? :)
  • To ne :) ... Ale v internetových diskuzích by si na to lidé vzpoměli... A zas takový odpad podle mě ten seriál ještě není.
    upraveno 8. září 2013
  • upraveno 8. září 2013
    kdo je ten týpek, co ho objímá ta herečka, co hraje Cercei...? nějak si ho odnikud nevybavuju...
    a pak na tý druhý fotce - to je představitel Lorase?
    Dík moc
    :-)
    Pedro Pascal (Oberyn Martell). Na druhé fotce mezi Cersei a Brienne je Loras.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @sveva nějaký komparzisty pod Zdí :D nebo v jakékoli scéně, která se bude natáčet na Islandu. Třeba Petyrova svatba. Marně přemýšlím, koho by mohl hrát Jónsi, možná staršího Roberta Arryna :roll:
    Třeba něco zahrají do traileru.
  • @Montezuma3 Nejspíš půjde zas o nějaké hudebníky na (Joffreyho) svatbě, v tom článku se píše, že teď natáčejí v Chorvatsku.

Ale fakt nevím, co by mohli natočit jako skladbu (pokud na to dojde). The Dornishman's Wife? The Last of the Giants? =D Každopádně by to znělo zajímavě, o tom nemám pochyb.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja chcem GoT piseň od Sigur Rós... Nebzohľadu na to, čo to je...
  • mam podobne fotky z natacania z Dubrovnika ale od mora
    Je to nejaka villa ktoru v okolo roku 2000 kupil slovinec za 1 000 000 eur(info od domacej)
    a pristavil tam podlazie.
    Ja som fotil iba iPhone5 takze moje niesu tak kvalitne.
    Natacanie trvalo okolo 3-4 dni v tej ville a potom sa premiesnili do stareho mesta.
  • upraveno 11. září 2013
    /Users/JohnBear/Desktop/fotka.JPG
    Musíš tu fotku nahrát někam na net :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    že by Horác a jeho filozofické divadelní vystoupení na královské svatbě?
  • Tak tak, z toho, co jsem slyšela, tak mají herci přísně zakázáno mluvit o natáčení. A tohle si obzvlášť pohlídají. I když je fakt, že informace o tom, že se Jason Momoa objeví ve druhé řadě, už snad kolovaly na internetu před odvysíláním. :-)
    Zatím je potvrzený návrat jen několika menších postav - Alliser Thorne, Janos Slynt, Dontos Hollard, Rast a ten jeho kumpán z Noční Hlídky. (kdyžtak mě doplňte)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.