@JoeGyry Jj, v pohodě. Já už si za svůj život vyslechla tolik poznámek na svojí kůži, že mám tendenci se při sebemenší zmínce o vápence apod. ohrazovat. :-)
To pod Lorasem a Brienne bude asi Ellaria, ne? (Odhaduju podle tvaru brady a rtů z té první fotky.) Akorát ty vlasy jsou tam nějak divně, no. :-D
kdo je ten týpek, co ho objímá ta herečka, co hraje Cercei...? nějak si ho odnikud nevybavuju... a pak na tý druhý fotce - to je představitel Lorase? Dík moc :-)
@sveva nějaký komparzisty pod Zdí :D nebo v jakékoli scéně, která se bude natáčet na Islandu. Třeba Petyrova svatba. Marně přemýšlím, koho by mohl hrát Jónsi, možná staršího Roberta Arryna :roll: Třeba něco zahrají do traileru.
@Montezuma3 Nejspíš půjde zas o nějaké hudebníky na (Joffreyho) svatbě, v tom článku se píše, že teď natáčejí v Chorvatsku.
Ale fakt nevím, co by mohli natočit jako skladbu (pokud na to dojde). The Dornishman's Wife? The Last of the Giants? =D Každopádně by to znělo zajímavě, o tom nemám pochyb.
mam podobne fotky z natacania z Dubrovnika ale od mora Je to nejaka villa ktoru v okolo roku 2000 kupil slovinec za 1 000 000 eur(info od domacej) a pristavil tam podlazie. Ja som fotil iba iPhone5 takze moje niesu tak kvalitne. Natacanie trvalo okolo 3-4 dni v tej ville a potom sa premiesnili do stareho mesta.
Tak tak, z toho, co jsem slyšela, tak mají herci přísně zakázáno mluvit o natáčení. A tohle si obzvlášť pohlídají. I když je fakt, že informace o tom, že se Jason Momoa objeví ve druhé řadě, už snad kolovaly na internetu před odvysíláním. :-) Zatím je potvrzený návrat jen několika menších postav - Alliser Thorne, Janos Slynt, Dontos Hollard, Rast a ten jeho kumpán z Noční Hlídky. (kdyžtak mě doplňte)
Komentáře
btw kto je tá kučeravá žena z druhej fotky (tá pod Lorasom a Brienne)
To pod Lorasem a Brienne bude asi Ellaria, ne? (Odhaduju podle tvaru brady a rtů z té první fotky.) Akorát ty vlasy jsou tam nějak divně, no. :-D
http://winteriscoming.net/2013/09/mark-gatisss-role-revealed/
Vypadá dost solidně a s dobrým kostýmem (=D) bude perfektní braavoský bankéř. :)
a pak na tý druhý fotce - to je představitel Lorase?
Dík moc
:-)
Třeba něco zahrají do traileru.
Ale fakt nevím, co by mohli natočit jako skladbu (pokud na to dojde). The Dornishman's Wife? The Last of the Giants? =D Každopádně by to znělo zajímavě, o tom nemám pochyb.
Je to nejaka villa ktoru v okolo roku 2000 kupil slovinec za 1 000 000 eur(info od domacej)
a pristavil tam podlazie.
Ja som fotil iba iPhone5 takze moje niesu tak kvalitne.
Natacanie trvalo okolo 3-4 dni v tej ville a potom sa premiesnili do stareho mesta.
Zatím je potvrzený návrat jen několika menších postav - Alliser Thorne, Janos Slynt, Dontos Hollard, Rast a ten jeho kumpán z Noční Hlídky. (kdyžtak mě doplňte)