Povídka č. 9 /5. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky

Komentáře

• upraveno 7. července 2013
    Tak abych pravdu řekl, tohle mi moc nesedlo. Není to holt můj šálek čaje. Školní romány mi nikdy nesedly a převádění zajetých postav do nových kolejí taky ne. Jinak je to určitě napsané dobře :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Řečí kriminálních a detektivních filmů "poznávám rukopis." Docela jsem se pobavil, zvlášť hláška o úchylném profesorovi ekonomie mě dostala :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Co se týče těch barev, tak daleko moje představivost nesahá, to bych musel vidět :)

Myslím, že ta jednoduchost se nevylučuje s velkými sny o tom "udělat svět lepší" a dokonce s jistou inteligencí - taky jsem takové poznal :)

jen mě mrzelo, že to nemělo dobrý konec :)
  • Mělo to hodně mladistvého ducha a bylo to roztomile naivní, což se k hlavním postavám docela dobře hodilo :-) Bylo poznat, že autorku opravdu bavilo tvořit tuhle povídku a mě bavilo ji číst :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Meg je tááák blbá!

Povídka se mi moc líbila, byla milá a zábavná. Ať se možná nějaké logické chyby vyskytly, byly mi vuřt. Ráda totiž u některých věcí vypnu a jenom se bavím, což tato povídka splnila na jedničku. Škoda jen, že Meg byla tááák blbá a dopadlo to smutně.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Dolores je Dany?
  • Druhé kritické čtení: tady jsem vlastně už kritiku řekla při čtení prvním :-) Napodruhé jsem se možná víc usmívala :-)
  • Moje, uznávám trochu nepovedené, dílo. Ale tady vidím, pusto prázdno, tady si asi s nikým nepokecám. No tak, prosím, já jsem se sem tak těšila a tady všichni naštvaní, ať je to tu jako dřív. Nestávkujte, já se chci zase normálně bavit, prosím, moc prosím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.