Povídka č. 14 /5. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Pane jo, dokonce i s doprovodem. Talenty všecho druhu. Text básně/písně je hodně dobrý, temný a mrazivý.
    Tohle kolo zdá se bude hooodně silný.
  • Škoda, že mi nejde spustit ten zvuk, takže netuším na jakou to je melodii :(
    Jinak moc fajn :-)
  • Tenhle kousek by zasloužil nějaké zvláštní ocenění :) Kdy bude vydán videoklip?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Bude po zveřejnění autorů i verze se zpěvem? :)
    Super nápad.
  • Velmi nápadité! :-) Taky bych to chtěla slyšet se zpěvem (zkoušela jsem se trefovat do té hudby, ale v mém podání to bylo nic moc :-D, v podání autora by to určitě bylo mnohem lepší) ;-)
  • Druhé kritické čtení - tady je skutečně škoda těch pár chybek, protože v písni čtené nahlas jsou hodně vidět. Vím, že je amnestie na chyby, ale tady mne mrzí. Opravdu si však cením tuto formu :-)
  • Požádala jsem kluky, aby mi to zahráli na kytaru, ale v té veselé tábornické náladě to tak asi nevyznělo. Jo, bylo to pěkné, ale oproti skvostům typu Ašara nebo Sandor jsem to nějak úplně vypustila z hlavy. Ned poeta se mi líbil víc (pokud to psal ten stejný člověk).
  • Zdá se mi to jenom, nebo jde o překlad do češtiny? :-) Hudba se mi dost líbí. Zajímalo by mě, jestli by autor uměl něco složit i na toto:
    :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Keď už sa tu všetci doznávajú svojich hriechov - táto je moja...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Branislav_Gepeto Vida, zločinec se vrací na místo činu :)

Gratuluju.
    @Branislav_Gepeto Zpěv, zpěv, zpěv!!!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Krisa Ja spievať neviem a ten rytmus sem-tam hapruje. Ale ak by sa toho chcel ktokoľvek ujať, mne to neva :D
    @Branislav_Gepeto To nevadí, to nevadí, to nevadí :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.