Povídka č. 12 /5. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 13. června 2014 v Povídky
24

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. srpna 2013
    Tak abychom si vyjasnili některé základy. Toto je přesná citace alekova vzkazu nejmenované člence fóra:

"Děkuji za tvou aktivitu, povídková sekce je tvým dílem, pomáhala jsi i s jinými věcmi a já si toho vážím."

Takže - povídky nejsou alekovým dílem a po dohodě budou povídky zveřeňovány jinde, zde bude pouze uveden termín a témata.

Nikomu nebude bráněno se povídek účastnit a nejde ROZHODNĚ o žádný nábor ani trhání, to bych chtěl zdůraznit především.

Leč sekce, která není alekovým dílem a zřejmě by velmi brzy bez hlavních tahounů vyhnila, už nebude probíhat zde.
  • To zní až překvapivě zatrpkle, Everette. Víc optimismu do toho skuhrání! =D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. srpna 2013
  • Kdoví. Možná. Třeba i v hodnotě 39.99 evro. :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    :P
  • Ale teď vážně. Možná vám někdo vymyl mozek tvrzením, že povídková soutěž je na icefire nechtěná. Tak to vůbec není. Bude normálně pokračovat, nemusíte se obávat. ;-)
    Ano, zcela vážně. Autorka celého nápadu si bere nápad s sebou a troufám si říct, že značná část z autorů už prostě nechce publikovat tady, když právě tato sekce byla příčinou rozkolu zde.

Z mého pohledu není zkrátka spravedlivé, aby lidé, kteří vlastní hloupostí přispěli k tomuto rozkolu, nadále těžili z práce někoho, kdo to vymyslel, a ještě byli rádi, že se tohoto člověka zbavili. Kapišto heavy?
  • Nechcete tu krvavou řež přesunout jinam? Jak k tomu chudák autorka přijde, když se jí to tu místo vychválení Ohařovi krásy a udatnosti mlátí o sto šest. :hand:
  • Autorka celého nápadu si nemá co brát s sebou, protože to patří icefire, ale když už se pro to rozhodla, rozžhaveným pohrabáčem jí v tom bránit nemůžeme.
    Ne, nechápu tě, flankere. Ale myslím, že vím přesně, o co ti jde. =D
    A víš co, těž si, co chceš, ale těž si to u sebe a ne tady. Kapišto? :-)
    @heavy_head Tak především autorka se nerozhodla, autorka byla odejita. To zaprvé.

Za druhé pokud by sis to přečetl pořádně, tak alek osobně autorství nápadu přisoudil konkrétní osobě. To, že povídky nebudou zde, je prostě faktický stav vynucený okolnostmi, nikoli tím, že bychom si to přáli a už vůbec jsme o nic takového neusilovali. Ale když už ten stav nastal, musíme si s ním nějak poradit.

Zajímavé, že mě zároveň nechápeš a zároveň víš o co mi jde, asi v tom případě yto nevím ani já.

A na závěr sděluji, že v téhle diskusi bychom to opravdu řešit neměli.
  • Ale tak já prudit nezačal... :-)
  • Flankere, a tak já ti přeju, abys v té vaší soutěži konečně vyhrál. Myslím, že by ti to dost pomohlo. ;-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Zdá se, že hodně lidí má tendenci na to zapomínat, že pořád je to Alekův web.
    A Alek proti povídkám neřekl křivého slova. Jen se mu nelíbil styl publikování u toho drabble (či jak se to).

A Jarla nemá na fan povídky žádný patent...
  • Ale tak klídek, chlapci, jestli chcete takhle hloupě provokovat, to byste se asi opravdu měli přemístit někde jinde, kde vás mají rád. :-)
    Nechci se škorpit, kdo co začal, protože o to mi opravdu nejde.

Myslíš, že mě to těší? Jediné co chci, je aby povídková sekce fungovala, aby nedocházelo k tlakům, že "ještě nevyhlašujte další kolo, ještě nemám dočteno". Jediné co chci je, aby povídky běžely, aby autoři včetně tebe, hildy a kohokoli dál psali, protože že se neshodneme na tomhle NAPROSTO neznamená, že se mi vaše povídky nelíbí a že nechci číst další jakož i kohokoli jinýho. Nejlepším způsobem, jak to zajistit je, aby vyhlašování nových kol, stanovení termínů, vyhlašování výsledků a zkrátka veškerá administrativa běžela nerušeně. Alekovi ubude práce, povídky ze světa nezmizí a nadále se budou moci všichni účastnit jako doposud, jediný rozdíl je, že budou posílat povídky na jiný mail. Není v tom nic dezertérského, podvratného a tak dále. Prostě je to způsob, jak celou věc podpořit, aby běžela nerušeně nadále.
    @Nevada Má přímo od aleka. je to tak těžké pochopit? :D
  • Everette, ty čteš cizí poštu? Ale fuj, že se nestydíš. A ještě se tu tím chválíš. To už opravdu nemá úroveň. :roll: =D
    @flanker.27
    Naopak, je to velmi snadné...
  • Everette, běž domů. :arrow:
    Copak nechápeš, že lidi jako ty odrazují normální uživatele, aby vůbec něco napsali? =D
    @heavy_head Chápu a jsem na to patřičně hrdý. A ještě víc na to jak to tady (s tvojí vydatnou spoluúčastí) spamuji. A tentokrát spamuje i Nevada a to už je opravdu všem smajlíkům konec. A na truc se teď seberu a půjdu si ze svého pokoje sednout ven z domu na ulici a budu pokračovat odtud.

Běžní uživatelé: NIC NEPIŠTE. Doufám že jsem vás dostatečně odradil.
    @Everett_Young
    Ne ban, ale zákaz spoilerů. A nebylo to jen kvůli mně. Vždycky se našlo pár dalších, kteří se taky připojili. A když už jsme u toho. Nic se neodkládalo. Alek ho prostě zrušil až s přechodem na nový web. To jen Jarla si vybásnila termín konce. Nejsem ničím řečníkem. Na fóru jsem jen uživatel jako každý jiný. Nemůžu snad napsat svůj názor? To můžou jen ti správní přátelé?
    Přestaňte se hádat, kdo je a kdo není normální uživatel, protože na to budou mít obě strany rozdílné názory.

@Michelle: Jde prostě o to, že teď nebude nikdo tlačit na posouvání termínů a tak dále.

Termíny budou čtvrtletní, dva měsíce na napsání, měsíc na čtení a hodnocení a bude pevně stanoven, nebude se nic posouvat.

Momentálně je termín do konce září, říjen bude na čtení a v listopadu bude další kolo. Toť vše.
    @Nevada Svůj názor napsat můžeš. Ale co za člověka leze opakovaně do sekce která se mu nelíbí a píše tam lidem že se mu nelíbí?
  • Flankere, na rozdíl od Everetta se mi zdá, že mluvíš docela rozumně.
    Ale já jsem si nevšiml, že by Povídková soutěž zde normálně neběžela a nefungovala. A fungovala normálně i poté, co přišly podle mého názoru zbytečné tlaky na to, aby se to celé urychlilo, aby se nová tématy vyhlašovala hned, aby se z toho staly závody v psaní pro někoho, kdo si prostě jen chce přečíst co nejrychleji něco nového a sám nic nepíše.
    Takže tím, že tedy soutěž skomírala a kdesi cosi bych nezakrýval něco jiného.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young
    Ty si rozumíš?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.