Flankere, obkecávej to, jak chceš, to, že budete mít na svědomí rozkol v soutěži povídek, a nejen v ní, neobkecáš. A čím déle to budeš tady obhajovat a rozmazávat, tím víc k tomu budeš přispívat.
@Nevada Jde tu dle mého o slušnost. Kdyby šlo skutečně o autorská práva, to bych možná i o soudu uvažoval :) Ne, takový šílenec nejsem. Ale viz výše citované alekovo sdělení. Zde v prostoru IF je autorem ČA. A proto považuji za NESPRÁVNÉ, aby dále soutěž běžela bez jejího dohledu, a TAKÉ BEZ JEJÍ ÚČASTI.
@heavy_head Ne, je to stále ta samá soutěž. Mně osobně by se opravdu nechtělo psát sem s tím vědomím, že je autorovi myšlenky odepřena účast a kontrola nad dalším vývojem. Jak říkám, žádám vás v tomto o prostou lidsou slušnost.
Tahle "diskuze" nemá cenu, ale ty chceš mít jako vždy pravdu a poslední slovo, což je jedna z tvých velkých předností. Mluvíš o něčem, u čeho jsi nebyl, o čem víš leda tak z doslechu. Povídková soutěž vznikla za angažování Jarly i mě, společně, pokud ona tvrdí něco jiného, nemám k tomu co víc dodat, snad jen odkaz na můj koment v "adminském zásahu". Ale ať si ji klidně vezme, když si myslí, že je její, asi už se opakuju, vemte si odtud vše, na co si myslíte, že máte právo. Bránit vám v tom nikde nebude. A taky poněkolikáté - když se vám tu nelíbí, nepřemáhejte se. Už aby to tu bylo zase normální jako kdysi.
No vida, co se může vyvinout z vyjádření v cizí soukromé poště... Ano, chtěl jsem Jarlu ocenit, uznat jí zásluhy na povídkách a jiných článcích se kterými pomáhala. Zároveň ale jednoznačně uznávám tytéž zásluhy heada na povídkách - myslím, že byli v tom popostrkování mě i pisatelů velmi obdobně činní. S tím rozdílem, že Jarla na několik kol odpadla. Soutěž běžela i tehdy normálně a stejně tak poběží i nadále. Jestli si někdo chce udělat obdobnou soutěž či drabble na jiném webu a chce tam důsledně stanovit nepřekročitelná pravidla, super, hodně štěstí (bez ironie). Ale prosím, ať do toho netahá icefire.cz, nerad bych u takto zaštítěného projektu asistoval a vyvolával tak dojem, že se na tom podílím.
Přešel jsi do Jarlina tábora až ve chvíli, kdy ti řekla, že být ji o pár roků míň, tak by s tebou hupsla do postele, nebo to bylo už dřív? :-) Domnívám se, že v tom nevidíte nic vulgárního. =D
@heavy_head Já jsem na Jarlině straně už v době kdy tu byla registrovaná poprvé. Pokud by sis přečetl starší diskuze tak to víš. A jestli je celý spor jenom o tom že na mě žárlíš, tak to řekni rovnou, můžeme to vyřešit čestným pistolnickým rozstřelem na deset kroků.
@heavy_head Tak, odpověděl jsem na tvojí otázku, teď odpověz ty na mojí. Do jaké fáze bys chtěl vrátit icefire fórum a buď co nejkonkrétnější (tzn. označ konkrétní událostí/datem)
No tak jasně, padlo to v nějaké diskuzi, byl to vtip, zasmál jsem se a vzpomněl si na to. Takže případné pohoršující výkřiky obracejte, prosím, na samotnou autorku, já si to nevymyslel. ;-)
Komentáře
Ne, takový šílenec nejsem. Ale viz výše citované alekovo sdělení. Zde v prostoru IF je autorem ČA. A proto považuji za NESPRÁVNÉ, aby dále soutěž běžela bez jejího dohledu, a TAKÉ BEZ JEJÍ ÚČASTI.
@heavy_head Ne, je to stále ta samá soutěž. Mně osobně by se opravdu nechtělo psát sem s tím vědomím, že je autorovi myšlenky odepřena účast a kontrola nad dalším vývojem. Jak říkám, žádám vás v tomto o prostou lidsou slušnost.
Mluvíš o něčem, u čeho jsi nebyl, o čem víš leda tak z doslechu. Povídková soutěž vznikla za angažování Jarly i mě, společně, pokud ona tvrdí něco jiného, nemám k tomu co víc dodat, snad jen odkaz na můj koment v "adminském zásahu".
Ale ať si ji klidně vezme, když si myslí, že je její, asi už se opakuju, vemte si odtud vše, na co si myslíte, že máte právo. Bránit vám v tom nikde nebude.
A taky poněkolikáté - když se vám tu nelíbí, nepřemáhejte se.
Už aby to tu bylo zase normální jako kdysi.
Domnívám se, že v tom nevidíte nic vulgárního. =D