Drabble povídky 1. kolo

upraveno 9. srpna 2013 v Povídky
24

Komentáře

• To jsem jen vysvětlovala, proč to jméno :-D

Já bych ráda poděkovala taky dvěma pisatelům, kteří se účastnili údajně poprvé jakékoliv literární akce zde a chovám naději, že obohatí řady místních psavců trvale i při dalších příležitostech :-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Každopádně uhodl jsem 2, 3, 8, 10.
    O sedmičce jsem přemýšlel velmi, Aruthra mě nenapadl. Pro zajímavost, přeložil sis sám (pokud ano, všechna čest)?
  • Myslím, že sám a proto velmi oceňuji, jak se toho zhostil :-)
  • @flanker.27 urcite sam, ved cestina je jeho druhy jazyk, ked studuje v Brne. A uz tu prekladal nejake anglicke veci do cestiny, ak sa nemylim
  • Ach jo...já samosebou vím dobře, že sám, protože mi to psal, když mi to drabble posílal, jen mi bylo trapné hovořit za Aruthu a nechávala jsem, ať nám to řekne sám :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    No, trošku mě mrzí že se nám sešlo tak málo příspěvků. Čekal jsem alespoň tolik co povídek, spíše jsem očekával že při rozsahu 200-250 slov se bude schopno zapojit mnohem více lidí. Tak až bude kolo 2, tak neváhejte a pište. Jinak chtěl bych moc poděkovat všem co něčím přispěli, byla to zábava číst všechno od Jiného Bořivoje až po knihu bratří Baratheonů.
  • Také jste si všimli, že každý používá jiné slovo za stěžejní? Pro někoho to byly vykopávky, pro mne třeba labutěnka (a hned men napadla Cersei), pro dalšího zpropadený králík nebo pendrek, pro Jiného emigrace :-)
    Tím hodně ta variabilita započne už v nápadu :-))
  • Chtěla bych složit poklonu novým pisatelům, všechny minipovídky se povedly :applause:
  • @flanker.27 Hej, prekladal som si sám (alebo teda písal rovno v CZ). Veľmi sa teším na ďalšie kolo. :-)
  • Nebojte, bude :-)) Záleží na tom, kdy budete mít chuť na další :-)
    Směle se vyjadřincujte, kdy byste si dali rádi další kolo :-)
  • Tak stihnem to ještě před dalším kolem povídek ne? :D
  • Blekfiši, já jsem pro, Everett by si taky dal další kolo, Raptorka říkala, že by si dala kolo, ale ne hned. Seans posila je v Německu, jinak by do toho šla taky.
    Co říkají ostatní ? :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já jsem pro - můžu zas vymyslet nějaké slovo? :)
  • Díky Krisí, i na to dojde:-) Ale nyní šikujeme a houfujeme pisatele a ty se furt vymlouváš, že jsi osvobozená od tělocviku :-D
  • Krisičko, bakalářku psalas? Psala! Slohovky ve škole psalas, psala :-p Tak šetři kramfleky v přesvědčování :-))
    @Černá_Alison No ale ani nevíš, jak jsem u BP i DP trpěla :D
  • 20 minut u drablete můžeš trpět taky :-) Ale ta sladká odměna :-)
    @Černá_Alison Právě jsem si říkala, že tohle bych mohla zkusit, jestli by mě psaní nezaujalo :)
    Jenže můj problém byl vždycky u slohů, že se tam promítlo něco osobního a pak jsem nechtěla, aby to někdo četl :D
  • To sice bývá u povídek časté, ale drabble je příliš krátké a "omezené", že k tomu moc nedochází. Ale každopádně to můžeš zkusit napsat a pak vyhodnotit, jestli to osobní je nebo ne :-)
  • Mimochodem, jaký máte názor na délku drabble ? Zachováme 200-250 nebo na sebe budeme tvrdší a stanovíme třeba 200 +-10 nebo tak něco? :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    každopádně bych nešel přes dejme tomu 300 slov aby ta krátkost zůstala. A rozmezí bych nechal třeba těch deset, ale i s plusovou hodnotou
  • Díky:-)
    A další? Každý názor vítán - vyjadřincujte se prosím :-))
    Zkusil bych to postupně snižovat, dal bych třeba 230, pak 200, a tak dále...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @flanker.27 :evil:
    Vieš akú prácu mi dalo osekať ten môj epos?
  • @Branislav_Gepeto Že ty si mal vymysleného komplet Prekliateho králika od bratov Baratheonov? =D
    @Branislav_Gepeto Jak je libo, jestli chcete stejnej rozsah jako posledně, nejsem proti.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @flanker.27 Tak prežiť by sa to dalo, možno by to robilo drabble zaujímavejšie, len som sa potreboval posťažovať, že som mal prekrásne dlhú poviedku a tu vyše 400 znakov, aj to v skrátenej verzií... No a skrátiť to bolo ako "Tento znak je nedôležitý, ten ide preč" :D Ale nebudem brániť výzvam.

@Arutha To je prdel. Viac než samotná poviedka každého zaujala rozprávoká kniha od bratov Baratheonov :D Moja poviedka mohla mať vlastne len jednu vetu.
  • To je kouzlo drabble - bonsaj je zajímavější než vzrostlý strom :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.