@flanker.27 panáky a jogurt bych asi v břiše neudržel... Na jazykovce jsem ale skoro denně dával panáky a ibalginy o přestávce. To je ti pak taky dobře.
Škoda, že nemáš tu smectu, na tyhle žaludeční a střevní potíže je výborná. (chuťově hnusnější než uhlí)Kopneš ji do sebe a buď to vyhodíš nebo se to srovná. Alkohol by na desinfekci taky nebyl marný, ale až navečer nebude takový hyc, jinak bys ho mohl vyklopit taky :(
@M1on Alkohol tester? Proboha 8-O a ostnatý dráty a střílny taky?? Nikdy jsem s tim neměl problém, protože jsem nebyl opilý. Jen bez bolesti a s příjemnou náladou :-)
Ale jo, na střední se mi párkrát povedlo přijít rovnou z tahu ještě alkoholem omámen. Ale nikdo z toho nic nedělal a učitelky přivřely oči nad tím, že jsem šel 5x za hodinu na záchod.
@M1on V How I Met Your Mother a BAGETA používa ako krycí názov pre marišku :D
,,Víte, děti, strejda Marshall dělal to, co potajmu dělal téměř každý student jeho věku. On... Jak to říct... Řekněme, že jedl bagety." ,,Rychle! Típni tu bagetu. Jde sem děkan!"
Komentáře
Ale jo, na střední se mi párkrát povedlo přijít rovnou z tahu ještě alkoholem omámen. Ale nikdo z toho nic nedělal a učitelky přivřely oči nad tím, že jsem šel 5x za hodinu na záchod.
,,Víte, děti, strejda Marshall dělal to, co potajmu dělal téměř každý student jeho věku. On... Jak to říct... Řekněme, že jedl bagety."
,,Rychle! Típni tu bagetu. Jde sem děkan!"