Co jiného číst?

upraveno 3. ledna 2011 v Literatura
1192022242593

Komentáře

• upraveno 2. ledna 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. ledna 2010
    Proč musí bejt něco nejlepší? Mít potěšení z víc filmů, to se nenosí, na všechno musí bejt příčka na žebříku. Popsal jsem, jakej mám rád styl. Ale dobře (i když to vlastně vůbec není akční film :) ): Lord of War. V tvém kvízu jsem propadl.
  • upraveno 2. ledna 2010
  • upraveno 2. ledna 2010
  • upraveno 2. ledna 2010
  • upraveno 2. ledna 2010
  • upraveno 2. ledna 2010
    valkýra bol skvelý film. jeden z najlepších minulého roka.
  • upraveno 2. ledna 2010
    Ano, vím, četl jsem tvoji recenzi. :-)
  • upraveno 2. ledna 2010
    upraveno 2. ledna 2010
    Valkýra by mě nenapadla, právě proto že tuhle scénu jsem víceméně vytěsnil. Mě tyhle scény ve filmech naopak odváděj od podstatnýho :))
  • upraveno 2. ledna 2010
    Já zapomněl, že jsi chlap, a že na tebe tyhle cingráltka neplatí. :-P
    upraveno 3. ledna 2010
    Pravdu díš, ty chlapáku :))
  • upraveno 3. ledna 2010
    Já jsem taky chlap a u toho loučení jsem bulel. Už jen to, jak si při něm žena přejede rukou po břiše, mě zničilo.
    upraveno 3. ledna 2010
    Třeba moje přítelkyně při tom v kině prohlásila, že si to mohli odpustit. Už jsem jí holt trochu vychoval :))
  • upraveno 5. ledna 2010
    imho najlepsia scena z valkyry pre mna bolo ked cruise zahailoval kyptom ruky. velmi trefna metafora.
  • upraveno 5. ledna 2010
    Asi mám jiný nároky, mě Jméno větru přišlo jako dost průměrný. Mám zřejmě přehnané požadavky na prostředí :-)
  • upraveno 5. ledna 2010
    No už to taky bylo divný, když tady z toho všici slintáme :-)
  • upraveno 6. ledna 2010
    Muzu jen doporucit novou vecicku od Červeňáka: Strážcové Varadínu. Vyborna historicka fantasy, fantastickych prvku je tam jako safranu, nejake ty rusalky, potencialni carodejnice a alchymista, jinak je to historie. Jako vzdy se Červeňák drzi slovanskeho prostoru, tentokrat zabrouzdal na jih, na Balkan, do Uher. Knizka se odehrava v obdobi uhersko-tureckych valek nebo jak se to obdobi jmenovalo. Proste tam behaji lide s puskami a bambitkami a pritom se jeste sekaji savlemi a rapiry. Kapitan Báthory je skvely sermir a ma svoji misi a cil. Proste mnamka.
  • upraveno 7. ledna 2010
  • upraveno 9. ledna 2010
  • upraveno 9. ledna 2010
    Seznam Sedmi... mno počkám si, jak se mi bude líbit Twin Peaks. Tohle kultovní dílko mi totiž zatim unikalo, až doteď (zrovna mi tu běží v TV).
  • upraveno 10. ledna 2010
    marka frosta ako spisovteľa odporúčam. má to chvíľami trochu barokní nádhych, tie metafory a opisy (vyšvihol sa na most ako maďarský gymnasta) ale zvládol veľmi dobre temnotu, holmesovčinu aj príbeh
  • upraveno 16. ledna 2010
    No tak jak to tady čtu, tak jsem si k Jméno větru našel i recenzi a asi si to přečtu.
  • upraveno 16. ledna 2010
  • upraveno 17. ledna 2010
  • upraveno 17. ledna 2010
    ...a je furt úplně stejná.
  • upraveno 18. ledna 2010
    Aha? No pro mě je to poměrně nová záležitost. Teprv zjišťuju ale první dojem, oproti jinejm knížkám docela ok
  • upraveno 18. ledna 2010
  • upraveno 22. ledna 2010
  • upraveno 22. ledna 2010
    objednal som si Hru o trony v angličtine. skúsim svoje basic english otestovať na texte, ktorý viem "naspamäť". hrozím sa totiž okamihu, že Tanec s drakmi bude naozaj napísaný, a alek a léto budú v tranze a ja budem rok čakať na preklad....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.